Як вибрати подарунок для чоловіка?

Отримувати подарунки люблять всі незалежно від віку та статті. І якщо вибрати подарунок для жінки простіше-простого, то відгадати бажання чоловіка — це справжня головоломка. Як вибрати подарунок, який сподобається чоловікові та що потрібно враховувати, щоб не помилитись — читайте далі.

Які критерії слід враховувати при виборі презенту?

Найкращий подарунок для будь-якої людини — це те, що пов’язане з її хобі. Проте, у сильної половини людства хобі бувають настільки різноманітними (риболовля, боулінг, казино онлайн, мотоцикли, книги, відео ігри), що відгадати, що саме потрібно партнеру саме зараз просто нереально. Впоратись з цією непростою задачею допоможуть наступні корисні поради:

По-перше, при виборі подарунка для чоловіка слід враховувати привід. На новорічно-різдвяні чи професійні свята краще дарувати щось тематичне, а ось на день народження — більш індивідуальне та ексклюзивне:

  • Ідеальним подарунком до Нового року стануть статуетки із зображенням символу прийдешнього року.

  • На день святого Валентина можна подарувати аромасвічки, які ідеально доповнять романтичну атмосферу в оселі чи традиційні фігурки сердечок, янголят.

  • На професійне свято краще дарувати дорогу канцелярію, записники, щоденники, органайзери та інші речі, обирати які потрібно відповідно до професії.

  • Презент до дня народження повинні бути дорогими та ексклюзивними, обирати їх слід з індивідуальним підходом, враховуючи смаки та уподобання обранця.

По-друге, на вибір впливає вік та інтереси чоловіка, його стиль одягу та темперамент. Наприклад, якщо він захоплюється велоспортом, доречно буде подарувати шолом або якісь аксесуари до велосипеда. 

По-третє, не слід забувати про бюджет. Дарувати потрібно від щирого серця, тобто, не скупитися, проте, купувати щось надто дороге теж не варто, адже, встановивши таку високу планку потрібно буде її підтримувати протягом всіх наступних років.

 

Що подарувати чоловікові на день народження?

Якщо жінка врахувала всі інтереси, уподобання та смаки, але визначитись з презентом так і не змогла, ось кілька цікавих ідей на замітку:

  • Аксесуари. Це можуть бути футляри для годинників чи інших девайсів, косметички, ремені, запонки, сумки.

  • Автомобільні аксесуари. Це може бути будь-що починаючи від автомобільних ключів і домкратів і закінчуючи вишуканими автомобільними ароматизаторами.

  • Елітний алкоголь. Таке рішення сподобається будь-якому чоловікові, навіть тому, що не вживає спиртне, адже, дарувати елітний алкоголь — це престижно, модно та стильно. 

  • Аксесуари для бару — дорогі відкривачки, тримачі для пляшок, набір кришталевих стопок.

Непоганою ідеєю для подарунка є термоси та термочашки, годинники, електронні сигарети, затискачі для грошей, портмоне, гаманці, парасольки тощо.

Важливо підходити до питання вибору презенту серйозно та не відкладати його на останній день, адже, поспіхом можна обрати річ, яка не принесе імениннику задоволення і стане геть непотрібною.

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист