Як пройшли зйомки кліпу “СВЕТИ ЗУБАМИ” - TANCEVANSKIY

Артист TANCEVANSKIY - це вигаданий герой, якого створив танцюрист та хореограф Олександр Лещенко. І от TANCEVANSKIY записав першу пісню та зняв свій кліп - “СВЕТИ ЗУБАМИ”!

Артист раніше вже записував композиції у своєму виконанні для мюзиклів театру танцю “FORESIGHT” та просто сольні пісні. Нещодавно Лещенко поділився з підписниками в Інстаграм новиною про те, що записав трек “СВЕТИ ЗУБАМИ”. Автор слів та музики Міша Кліменко (група Adam).

- Я хотів записати композицію, яка буде повністю відповідати головній ідеї TANCEVANSKIY - нести заряд енергії у будні людей! Пісня “СВЕТИ ЗУБАМИ” про те, що потрібно бути позитивним, радіти життю, потрібно світити зубами, тобто посміхатися! Посміхатися не лише своїм близьким та друзям, але й всім, кого ти бачиш на вулиці, тому що ми тут для того, аби нести позитив та любов!!!

Це все зашито у таку легку, невимушену, попсову композицію-історію розважального характеру, - поділився артист Олександр Лещенко.

Зйомки кліпу “СВЕТИ ЗУБАМИ” проходили у колоритному модному місці - Cuba Camp. У відео Олександр постає в образі свого персонажа Танцеванського, з яким глядачі вже знайомі по танцювальним відеороботам та шоу “Академія-Т” на YouTube, де TANCEVANSKIY спілкується з відомими людьми та вчить їх танцювати. Гостями шоу вже були: Світлана Тарабарова, Alyona, Jerry Heil, Олег Скрипка, Олексій Суханов, Женя Белозьоров та інші.

Режисеркою відео “СВЕТИ ЗУБАМИ” виступила Тата Белініна відома по роботі з NK, CONSTANTINE, Сергієм Мироненко, Vincent Barrea, Will Armex (Артем Мех), Lolita Kox та ін.

- Кліп знімали 10 годин, проте по відчуттям все пройшло дуже швидко і легко. Здавалося, що можна знімати ще годин так п'яти точно. Атмосфера на майданчику була дуже прикольна, легка. Окрім вже підготовлених танцювальних постановок ми креативили безпосередньо у кадрі, використовували різний реквізит та інтер'єр майданчика. - емоційно розповів ТАНЦЕВАНСКИЙ.

У відео задіяні ще чотири хлопця-танцюриста та дві дівчини. Хлопців підбирали спеціально високих, під ріст Олександра. Весь кліп побудовано на хореографії, трюках і фішках. За задумом, хотілося чоловічої енергії, щоб вп'ятьох протягом всього кліпу хлопці танцювали класну, смачну хореографію.

У кліпі “СВЕТИ ЗУБАМИ” ви побачите яскраві костюми. Над стилем працювала Катя Лавренюк “Lavrika”, з якою Олександр Лещенко та Ліна Верес працюють вже 9 років та створюють всі костюми для шоу і мюзиклів театру танця “ФОРСАЙТ”.

Дивіться фоторепортаж зі знімального майданчику кліпу “СВЕТИ ЗУБАМИ”, а прем'єра відео вже зовсім скоро.

Інформація та фото надані Master Management 360

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист