Як приготувати піцу за 10 хвилин – без борошна і випікання

Якщо хочеться піци, але немає часу займатися тістом, цей варіант вам стане в нагоді. Ніякої мороки. Інгредієнти, які завжди є в холодильнику. І результат, який сподобається всім!

У цьому рецепті все максимально просто – починаючи з інгредієнтів і закінчуючи процесом випікання.

Вам знадобиться:

2 картоплини середнього розміру

2 яйця  

50 г салямі

50 г шинки

150 г моцарелли

1 помідор

2 ст. л. кетчупу

рослинна олія

сіль, перець за смаком

зелень

за бажанням – оливки, гриби, мариновані огірки тощо

Натерти на тертку з середніми отворами картоплю і сир (окремо).

Ковбасу, шинку і помідор нарізати тонкими слайсами.

До картоплі додати яйця, сіль, перець і гарно перемішати. Викласти на змазану олією і гарно розігріту сковороду, розподілити рівним шаром і трохи утрамбувати. Смажити на середньому вогні.

Коли з одного боку картопляний корж підрум'яниться, акуратно перевернути.

Змастити кетчупом, посипати третиною сиру. Викласти всю начинку і знову посипати сиром, що залишився.

Накрити кришою і готувати, поки низ піци підсмажиться, а сир – розплавиться.

Посипати зеленню і подавати до столу.

Вас це може зацікавити: Рецепт салату зі скумбрії під соусом шампань

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист