Wellboy: ексклюзивне інтерв'ю про історію створення успішного альбому "8 марабу"

На офіційному  YouTube каналі артиста  Wellboy вийшло відверте інтерв’ю про створення успішного альбому “8 марабу”.  Артист музичного лейбла Papa music  Антон Вельбой відкриває завісу над низкою унікальних моментів роботи над альбомом: від ідеї створення кожної пісні з альбому до їх запису та презентації, а також він відповів на головні питання прихильників:  Чому марабу? Та чому їх вісім? 

У відео разом з Антоном сакральними моментами творчої лабораторії поділилися музичний продюсер Wellboy - Євген Тріплов та саундпродюсер Сергій Ранов.

Команда Wellboy весь час працювала на студії у  Києві в умовах воєнного стану та у надскладних умовах. Альбом “8 марабу” став за два місяці успішним. І цьому не завадили регулярна відсутність світла та часті обстріли міста. Але прем’єра була під загрозою, 16 грудня 2022 року, в день офіційного релізу “8 марабу” та лідсінглу “Додому”, відбувся масований ракетний обстріл ворогом Києва та інших міст, і столиця була знеструмлена, без інтернету та мобільного зв’язку.

“Ми придумали альбом “8 марабу” не самі. Ми придумали його за допомогою так званого “божого вайбу” Києва, силам ППО та ЗСУ. Дякуємо їм за це”, - коментує Антон Вельбой. 

Альбом “8 марабу” - це особливий продукт для кожного, хто брав участь у його створенні. І не тільки тому, що це перший студійний альбом Wellboy. Він має історію, свій настрій та мету.  Альбом відображає трансформацію артиста. Зміни у команді та війна вплинули на стиль артиста: від музики до зовнішності. 

“Ми вирішили зробити альбом під час війни, навіть не знаючи, чи потрібен він людям. Але ми знали, що він був потрібен кожному з нас”, - говорить Євген Тріплов, творчий продюсер проєкту Wellboy. 

Альбом вийшов дійсно несхожим на жодний з тих, які до цього були представлені на українському музичному ринку. 

“Команда проявляла максимальний творчий креатив під час запису альбому: семплювання каструлі, шейкер із зв’язки ключів, запис гітари, яка лежала на підлозі. Це все зробило “8 марабу” незрівнянним”, - зазначає Сергій Ранов. 

Не дивлячись на всі складнощі, з якими стикнулася творча команда Wellboy, треки з альбому тримаються у топах багатьох чартів, пісні з альбома лунають на майже всіх станціях України, а також радіостанціях Чехії, Польщі, країн Прибалтики та інших. Наживо альбом вже оцінили прихильники на іншому континенті під час туру Канадою, з якого Антон недавно повернувся. Але, найголовніше, пісні тримаються у серцях слухачів. Вже протягом 3 місяців з моменту випуску альбома команда і артист отримують слова вдячності від усіх, хто чув хоча б одну пісню з альбому. 

Нагадаємо основні досягнення альбому “8 марабу” у цифрах:

Прем’єра “8 марабу” відбулась 16 грудня 2022 року. Альбом залетів у ТОП 3 Apple Music Ukraine Albums і ТОП 10 Spotify Ukraine Albums.

Пісні “Додому”, “Гуси” та “Жовті мальви” потрапили у ТОП 100 Apple Music Ukraine одночасно. Пісні “Додому”, “Гуси”, “Стиль” та “Жовті мальви” міцно тримаються  у ТОП 100 YouTube Music Ukraine. А трек “Додому” отримав перше місце у Shazam Ukraine та потрапив до ТОП 100 Apple Music Poland і тримається у чартах вже протягом двох місяців на 50-му місці, відео робота “Додому” тримається у трендах YouTube і досі та має на сьогодні 7 млн переглядів.

Команда артиста впевнена, що це результати були досягнуті завдяки всім слухачам і поціновувачам артиста: “Ми вдячні кожному, хто підтримує Wellboy”.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист