«ВОНА МЕНЕ СИЛЬНО ВКУСИЛА»: ОЛЕГ ВИННИК ПРО НАЙПІКАНТНІШІ МОМЕНТИ

В одному зі своїх недавніх інтерв'ю співак розповів, чим відрізняється його музична програма «Для мене ти - золота» від попереднього туру «Ты в курсе», як часто жінкам потрібно влаштовувати свято, а також про відносини з протилежною статтю.
За словами Олега, потрібно намагатися робити один одному свято кожен день, не надумано і незалежно від свят.

«Напевно, з роками я став сентиментальнішим і для мене це стало дійсно важливим. Прокидаючись, мені хочеться говорити все більше красивих слів - тих, яких, можливо, раніше не встиг сказати», - ділиться виконавець.

Говорячи про свої весняні концерти, Винник підкреслює, що зв'язок між ним і його глядачем з кожним роком стає все міцніше.

«Я навчився в повній мірі насолоджуватися любов'ю глядачів. І ще більше помічаю між нами любовну нитку, яку не можна помацати. По-справжньому це ціную і дуже цим дорожу. Програма про любов, вона включає новинку - прем'єру пісні «Роксолана. Ця композиція звучатиме в літньому Стадіонному турі, також планую виконувати її на весняних концертах», - зазначив артист.

Крім того, відповідаючи на питання журналістів, Олег Винник відверто розповів про свій перший справжній поцілунок.

«Насправді перший поцілунок вже не пам'ятаю. Як правило, він не буває вдалим, напевно, так само, як і перша близькість. Цьому потрібно навчитися. А ось, що таке справжній поцілунок, я відчув вже з моєю коханою. Він відрізнявся тим, що дівчина спочатку мене сильно вкусила. Було реально боляче, до сліз. Але згодом саме вона навчила мене цілуватися правильно і взагалі любити це робити», - зізнався музикант. 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист