Volvo Cars першою запустить пряму інтеграцію з пристроями з підтримкою Google Assistant

Volvo Cars стане першим виробником автомобілів, який безпосередньо інтегрує свої автомобілі з пристроями з підтримкою Google Assistant, що є продовженням партнерства між Volvo Cars і Google.

Ця запланована пряма інтеграція забезпечує найбільш постійний на сьогодні зв’язок між Google Assistant і автомобілями. Це дасть змогу власникам Volvo  керувати функціями у своєму авто, відправляючи голосові команди на домашні та мобільні пристрої з підтримкою Google Assistant. Підключивши свій Volvo до облікового запису Google, клієнти можуть безпосередньо спілкуватися з Google у своєму автомобілі та дистанційно керувати різними функціями, як-от прогрівання автомобіля у холодний зимовий день або блокування авто.

Інтеграція з Google Assistant відображає прагнення Volvo Cars забезпечити своїм клієнтам зручність і спокій, а список доступних команд зростатиме.

Завдяки цій інтеграції користувачі можуть у будь-який час віддалено отримувати інформацію щодо свого автомобіля. Серед запланованих майбутніх функцій — планування заряджання для встановлення зручного для цього часу.. У майбутньому Volvo Cars прагне зробити процес заряджання настільки ж зручним, як і продуктивним.

«Volvo Car Group першою впровадила технології та сервіси Google у наші автомобілі, і тепер ми прагнемо першими повністю інтегруватися з пристроями з підтримкою Google Assistantце логічний наступний крок у нашому партнерстві з Google, — зазначив Хенрік Ґрін, директор із продукції Volvo Cars. — Ця інтеграція дозволяє нам поліпшити клієнтський досвід, оскільки забезпечує клієнтам легке й безпечне керування своїм автомобілем удома або в дорозі за допомогою будь-якого персонального пристрою, оснащеного Google Assistant».

Інтеграція автомобілів Volvo Cars із Google Assistant також підтримує перехід компанії до повної електрифікації, що нині триває. У результаті компанія прагне впровадити функції, які допоможуть клієнтам повністю реалізувати потенціал зниження викидів СО2.

Для більш сенситивних команд, як-от розблокування автомобіля, процес двофакторної аутентифікації гарантує: лише потрібні люди зможуть почути або отримати доступ до важливої інформації у потрібний час.

У найближчі місяці ця функція буде поступово надаватися усім водіям Volvo з системою мультимедіа на базі Android  — підключеною до їхнього застосунку Volvo Cars і пристрою з підтримкою Google Assistant — у деяких регіонах, де доступний Google Assistant.

Google є торговою маркою компанії Google LLC.

Volvo Cars у 2020–2021 роках:
За дванадцять місяців із липня 2020 року по червень 2021 року Volvo Car Group зафіксувала операційний прибуток у розмірі 22,5 млрд шведських крон (14,3 млрд шведських крон у 2019 році). Дохід за цей період становить 292,1 млрд шведських крон (274,1 млрд шведських крон), тоді як світові продажі досягли 773 000 автомобілів.

Про офіційного імпортера           
«Віннер Імпортс Україна, Лтд.» є одним із лідерів вітчизняного автомобільного бізнесу, що понад 29 років веде успішну діяльність в Україні. Наша дилерська мережа, яка офіційно представляє Ford, MG, Volvo, Jaguar, Land Rover, Porsche та Bentley, пропонує автомобілі, запчастини, сервісне обслуговування та клієнтський досвід світового рівня у понад 50 дилерських центрах та сервіс партнерах. «Віннер Коледж» навчає та розвиває всіх членів команди «Віннер» задля забезпечення сервісу найвищого рівня. Також «Віннер» будує та обслуговує житлову та комерційну нерухомість. «Віннер» націлений бути прикладом чесного, прозорого і соціально відповідального бізнесу, підвищувати якість життя клієнтів і співробітників, надаючи першокласні товари, послуги та кар'єрні можливості. З детальною інформацією ви можете ознайомитися на сайті www.winner.ua

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист