ВИЙШОВ ТРЕЙЛЕР ДРУГОЇ ЧАСТИНИ ФІНАЛЬНОГО СЕЗОНУ ПАПЕРОВОГО БУДИНКУ

Зовсім скоро глядачі зможуть подивитись продовження культового серіалу і дізнатись, хто ж переможе. Netflix нарешті опублікував трейлер другої частини фінального сезону.

У трейлері другої частини 5-го сезону іспанської кримінальної драми показали, як Професор стоїть на межі краху – йому доведеться вивезти гроші з банку, при цьому не втративши свою банду.

У продовжденні "Паперового будинку" покажуть події, що відбуваються під час нападу на центральний банк Іспанії, де команда Професора провела вже понад 100 годин та намагається відбитися від військових. Тепер головним героям доведеться боротись за власне життя.

У ролику загадковий Професор приїхав до центрального банку, де перебуває майже вся його команда. Всі вони у пригніченому стані через смерть Токіо під час перестрілки.

У відео також показали частину жорстого зіткнення банди з армією військових. Всі кадри супроводжуються зворушливою піснею "The Funeral" від Band of Horses.

- Нам було доручено покласти край пограбуванню. Це ми й маємо зробити, — каже один із військових.

У фінальних серіях глядач побачить, як головні герої спробують урятуватися і дізнається, хто ж в результаті таки переможе. 

Нагадаємо, що перші п'ять серій 5-го сезону показали у вересні 2021 року. А вже рівно через місяць, 3 грудня, вийдуть фінальні серії. 

stars.segodnya.ua

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист