А ви знали, що хурма - ідеальний інгредієнт для різноманітних салатів? З неї можна готувати не тільки солодкі страви. Вона чудово поєднується із чим завгодно. У цьому салаті ніжна м'якоть хурми і такі ж ніжні кульки моцарели дуже співзвучні. Мікс виходить досить оригінальним, але при цьому абсолютно гармонійним. Ми радимо додати до хурми руколу, щоб вона подарувала цьому ніжному поєднанню свій яскравий колір та смак.
2 хурми
100 г моцарели кульками
1 пучок руколи
1 ст. л. зернистої гірчиці
1 ст. л. оливкової олії
лимон, інша зелень та мелений перець за смаком
Хурму нарізати скибочками і видалити кісточки. Змішати гірчицю, оливкову олію та сік половини лимона. Викласти в салатник зелень, скибочки хурми та кульки моцарели. Приправити соусом, меленим перцем і зеленню за смаком.