ВІКТОРІЯ БУЛІТКО ПОДІЛИЛАСЯ ПЛАНАМИ НА ЖИТТЯ У ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ

Сьогодні, 25 січня, актриса «Дизель Студіо» Вікторія Булітко відзначає день народження. В Інстаграмі вона зізналася шанувальникам, що подорослішала.

Віка, як завжди, радує своїх підписників унікальним контентом. Вона опублікувала веселе відео з Віталіною Біблів, присвячене дню народження в умовах карантину. Актриси відзначають свято в образах мами та доньки з ситкому «Вижити за будь-яку ціну»!

А от підпис до цього жартівливого ролика вразив шанувальників —Вікторія написала зворушливий пост, в якому зізналася, що хоче почати жити по-іншому:

«Сьогодні мій день народження! Минулий рік був не надто простим. Та й не тільки для мене. Але він приніс так багато відкриттів! А головний інсайт — хочу жити так, як ХОЧУ я. Все життя мене оточують порадники, які знають, як краще —працювати, будувати особисте життя, вести господарство. У своєму Новому році хочу навчитися чітко окреслювати особисті кордони, не брати близько до серця те, що говорять, і фільтрувати всі поради. Якось аж надто багато їх накопичилося. Вперше хочеться просто жити своє життя. Чого і вам цього дня бажаю! Дякую за привітання — все читаю та насолоджуюся».

Багато, хто знають Віку особисто, підтвердять, що вона дуже працьовита, ввічлива та доброзичлива людина завжди із задоволенням спілкується з шанувальниками та колегами. Однак актриса неодноразово розповідала, що у 2020 році багато переосмислила. Почала більше замислюватися про себе, своє життя і, судячи з усього, про людей, які її оточують:

— Я стала більш свідомою. Замислювалася про сенс життя і про те, що для мене важливо, — відверто розповідає Вікторія. — Навіть про сім’ю та дітей. Зараз нарешті розумію себе та свої справжні бажання. Я поважаю людей, які мене оточують, але всі поради тепер буду фільтрувати. Хочеться жити по-своєму, навіть якщо хтось мене не розуміє!

З таким амбітним бажанням і серйозним настроєм актриса починає новий рік свого життя.

Більше новин читайте на сайті dizelstudio.com і в офіційних спільнотах «Дизель Студіо» в соціальних мережах.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист