Відродження українського: NAVKA переспівала народні пісні

Співачка NAVKA запускає власний соціальний проект «Україна в піснях»: 13 тижнів , 13 українських народних пісень, які ви зможете почути по – новому та 13 кліпів із найчарівніших міст України. Це перший в Україні проект, який не тільки відродить українські народні пісні, але і покаже українцям найпрекрасніші куточки України.

«Я хочу дати нове життя давнім, часом і забутим народним пісням. Цього літа наша команда запланувала зняти серію оброблених на сучасну манеру українських народних пісень. Відзняти це в найпрекрасніших куточках України, за участі кращих танцювальних колективів, а також за участі українських дизайнерів» - поділилась NAVKA.

У час коли перші місця в музичних ТОПах посідає реп та англомовні пісні, нам потрібно додати трохи українського колориту. 

«Я хочу, щоб народні пісні слухали на радіо, щоб під них танцювала молодь на дискотеках, щоб їх слухали в автомобілях, а українське вбрання носили не тільки на День вишиванки. Саме тому в цьому проекті ми запросили починаючих українських дизайнерів, які розробили унікальні образи для зйомок кліпів. Головна мета проекту – показати якою може бути сучасна Україна та сучасна українська культура» - NAVKA.

Також на створення проекту вплинула сьогоднішня ситуація в світі.  Зараз ми не маємо такої можливості як раніше, купити квиток до будь-якої країни та поїхати на відпочинок. Але навіщо їхати до невідомого краю, коли є наша - незвідана країна. NAVKA вирішила показати найпотаємніші та найчарівніші міста України, куди зможе відправитися будь-хто. 

Таку соціальну ідею підтримали танцювальні колективи з різних областей України, українські дизайнери. 

Нагадаємо, співачка NAVKA вже встигла переспівати українську народну пісню «Подоляночка» та відзняти кліп в Італії

Потрібно поширювати українське та бути українцем!  

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист