Vibe Trio — Surveyor 4: сингл, який залишить в пам'яті видатного музиканта, життя якого забрала війна

Це важко усвідомити, але ми з вами живемо вже третю весну повномасштабної війни. Ніхто не знає, що на нас чекає в майбутньому, але за те, що ми маємо змогу зараз читати цей реліз та слідкувати за музикою, треба завдячувати сотням тисяч наших захисників, частина з яких вже віддали свої життя за нашу свободу.

Тяжкість втрати в якійсь мірі зачепила кожного. Назавжди йдуть з життя рідні, близькі, знайомі, а також люди, що надихали нас своєю діяльністю і наповнювали наші душі прекрасним.

Серед таких людей і музикант, композитор, учасник гурту Vibe Trio Сергій Артемов. У перші місяці повномасштабного вторгнення він став добровольцем у лавах ЗСУ, виконував бойові завдання на Херсонщині та під Бахмутом. На жаль 18 квітня 2023 року його життя трагічно обірвалося. Творчий спадок Сергія несе далі його бачення прекрасного і є важливим засобом збереження пам’яті про нього.

До складу гурту Vibe Trio входили Сергій Артемов (бас), Михайло Лишенко (клавішні) та Дмитро Литвиненко (барабани).

Тріо сформувалося в 2016 році для того, щоб зіграти концерт, присвячений Телоніусу Монку — видатному джазовому музиканту. Але хлопцям  настільки сподобалось займатися творчістю разом, що вони вирішили сформувати гурт, який отримав назву Vibe Trio.

Познайомитися з творчістю Vibe Trio та віддати шану Сергію Артемову можна прямо зараз: https://onerpm.link/Surveyor4

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист