ВАКАНСІЯ ДНЯ: ШУКАЮТЬ М`ЯСОЇДІВ, ЯКІ НА МІСЯЦЬ СТАНУТЬ ВЕГАНАМИ ЗА ХОРОШІ ГРОШІ

Ідеї вчених задля їх досліджень набирають обертів. Цього разу експеримент переріс для учасників у справжню вакансію, адже за це мають заплатити не маленькі гроші.

Суть полягає в тому, що м`ясоїдам потрібно відмовитись від свого звичного раціону та стати на місяць веганами. Мета дослідження - вивчити, як зміниться фізичне і психічне здоров`я піддослідних після зміни раціону.

Бажаючих взяти участь в дослідженні шукають в Британії та США. Піддослідним з Англії заплатять по 2 тисячі фунтів, а з Америки - 2,5 тисяч доларів, пишуть на офіційному сайті компанії Vegan Liftz.

У Британії кандидатів шукають в 5 містах, де, за даними досліджень, найбільше споживають м`ясо. Це Ньюкасл, Глазго, Бірмінгем, Ліверпуль і Лондон. У США дослідників цікавлять 5 штатів: Міссісіпі, Айова, Небраска, Техас і Індіана. Виберуть по три учасники віком від 18 до 60 років у кожній країні. Зазначимо, що вони не повинні мати захворювань на зразок ожиріння, діабету і гіпертиреозу. Тих, хто візьме участь в експерименті, просять тільки виключити з раціону м`ясо і дотримуватися рослинної дієти, звичний спосіб життя міняти не потрібно.

Дослідження планують розпочати у вересні. 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист