В УКРАЇНІ ВІДКРИЛОСЯ ПРЕДСТАВНИЦТВО КОМПАНІЇ, ЩО ЗАПАТЕНТУВАЛА ТЕХНОЛОГІЮ ВИГОТОВЛЕННЯ ОДНОРАЗОВОГО ПОСУДУ ІЗ ВИСІВОК

      Екологічніші за пластик ці товари широкого вжитку виробляють наразі на одному з заводів у Польщі. У якості сировини використовують кукурудзяні та пшеничні висівки, а також продукти переробки маніоку і водоростей. Інноваційний посуд твердий та міцний, їжу в ньому можна навіть розігрівати. А після скажімо так експлуатації такими тарілками, ложками, чашками й виделками залюбки поласують тварини та птахи. У іншому ж випадку конкурентною перевагою є те, що посуд з висівок повністю розкладається за тридцять днів. То ж маємо надію, що найближчим часом ця екологічна продукція набуде дійсно широкого вжитку в наших краях.