В АНГЛІЇ ЗАБОРОНИЛИ ЗАЙМАТИСЯ СЕКСОМ ПАРТНЕРАМ, ЯКІ НЕ ЖИВУТЬ РАЗОМ

1 червня в Англії вступив в силу закон, який забороняє людям, які не проживають разом, перебувати в одному приміщенні під час карантину. У ЗМІ його назвали "забороною на секс", оскільки тепер партнери, які проживають окремо, не зможуть легально вступити в статевий зв'язок.

Згідно з новими правилами, "двоє і більше людей не можуть перебувати в одному приміщенні, соціально взаємодіяти один з одним або разом здійснювати будь-яку іншу діяльність". Іншими словами, англійці не можуть перебувати вдома у друзів, членів сім'ї або сексуальних партнерів, а також проводити час в приміщенні з кимось, з ким вони не проживають постійно. Закон також забороняє ночувати не вдома, за винятком випадків, коли мова йде про роботу, навчання, похорони, надання екстреної допомоги або уникнення шкоди життю і здоров'ю.

І хоча англійці можуть проводити час на відкритому повітрі, наприклад, відвідувати приватні сади та інші відкриті простори, групами до 6 осіб, правила соціального дистанціювання поки не скасовуються (тобто, займатися сексом на вулиці теж не вийде).

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист