United Kids Festival оголосив імена членів журі та зіркових гостей

2-3 травня у місті Аліканте (Іспанія) відбудеться міжнародний дитячий пісенний фестиваль United Kids Festival, засновником якого є відомий композитор та музичний продюсер національного відбору на «Євробачення» та телепроєктів «Голос країни», «Голос. Діти» Руслан Квінта.

Членами журі фестивалю стали:

  • •    Руслан Квінта - засновник United Kids Festival, композитор і музичний продюсер, у тому числі таких телепроєктів як «Голос країни», «Голос.Діти» та національного відбору на «Євробачення»;
  • •    Катерина Павленко - фронтвумен гурту Go_A, представниця України на конкурсі «Євробачення-2021»;
  • •    Dani Aragon - відомий іспанський продюсер, засновник Dani Aragón Agency - компанії, яка займається музичним маркетингом. Екс-директор найбільшої іспаномовної радіогрупи у світі - Grupo Prisa. 

«У попередніх фестивалях в  Болгарії та Польщі у нас був міжнародний склад журі - представники сфери культури та розвитку від України, а також від країни, в якій проходив фестиваль. Такий же принцип ми обрали для Іспанії. Одна із членів журі - солістка гурту Go_A, Катерина Павленко. Для мене це особлива людина, вважаю її дуже талановитою, а голос унікальним. Творчість її гурту Go-A дуже популярна в Європі, а у 2021 році вони посіли 5 місце на «Євробаченні». А отже Катя точно знається на конкурсах.  Радий бачити її у складі журі фестивалю! Другий член журі - Dani Aragon - знає, як перетворити музичний проєкт в успішний і займається цим вже понад 23 років. Тому важливість його присутності серед членів журі беззаперечна! Третій член журі - це я, як організатор фестивалю, музичний продюсер і композитор», - коментує вибір складу журі Руслан Квінта.

А крім професійного складу журі організатори United Kids Festival підготували ще й інші сюрпризи для учасників, серед яких - виступи їх кумирів. Так, зірковими гостями фестивалю стануть:

  • •    народна артистка України і поп-діва вітчизняної музичної індустрії Ірина Білик;
  • •    амбасадор сучасної української музики у світі, лідер радіоефірів гурт KAZKA;
  • •    артист, чий чуттєвий вокал торкається найглибших струн душі, а пісні запалюють вогонь в серцях мільйонів - ALEKSEEV.

Крім того, серед запрошених зірок буде спеціальний гість з Іспанії. Але його ім’я організатори повідомлять згодом.

«Ми з командою фестивалю постійно працюємо над його вдосконаленням і це для мене дуже важливо. Тому в Іспанії у нас будуть зміни в дизайні - це новий формат логотипа і візуального оформлення на лед-екранах, також збільшений призовий фонд, змінився формат категорій учасників і кількість членів журі», - каже Руслан Квінта.

Нагадаємо, United Kids Festival об’єднує талановитих дітей з різних країн та створює простір для знайомства з різними культурами. Окреме завдання фестивалю - підтримка українських дітей, які змушені були тікати від війни до країн Європи. До 20 березня триває кастинг на сайті фестивалю. Участь можуть брати діти від 5 до 18 років. За результатами кастингу продюсер Руслан Квінта обере 30 учасників, які виступатимуть в Іспанії перед членами журі у найбільшому концертному просторі Аліканте - VB Spaces. Вони позмагаються за головний приз - Гран-прі. Його володар у сумі отримає 1000€, а Руслан Квінта напише йому авторську пісню! Фестиваль проходить за підтримки Посольства України в Іспанії та Консульства Іспанії.

Раніше United Kids Festival вже успішно пройшов у Болгарії (літо 2022 року) та Польщі (осінь 2022 року). Участь у фестивалі в якості членів журі і запрошених зіркових гостей вже брали як українські, так і зарубіжні артисти: Катерина Бужинська, TAYANNA, Влад Зеленський, Олександра Заріцька (KAZKA), Теодора Орешенська, Лана Павлова, George Kostadinov, Alekseev.

Незмінний ведучий - Андрій Войніков.

Більше на сайті фестивалю та сторінці в Instagram

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист