Uliana Royce представила танцювальне відео на пісню Sayounara

Uliana Royce представила танцювальне відео на пісню Sayounara

Співачка і блогер Uliana Royce представила Dance Practice відео на пісню Sayounara, яку вже встигли оцінити її  шанувальники. До слова, артистка вирішила екранізувати міні-альбом «Мои правила» у вигляді денс-перформансу, знятого у недобудованій багатоповерхівці. Серію денс-перформенс-відео відкриває My Love. Пісня присвячена улюбленій співачці Уляни - DOROFEEVA. Відео на пісню Sayounara стало другим.

«Такого виду практики в Україні ще не було, тому мені було цікаво спробувати. Ми з командою хотіли показати аудиторії мою багатогранність, як артиста, а також продемонструвати цілісність в образі і в подачі. Як на мене, вийшло дійсно круто», - каже Uliana Royce. 

Режисером відео став Олексій Бондар, відомий по роботі з DOROFEEVA, а над хореографією для Uliana Royce і її балету працювали хореографи Руслан Махов і Михайло Ільїн. 

Нагадаємо, автор треку Sayounara талановитий саунд-продюсер і популярний артист Артем Пивоваров. 

«Він став наслідком мого захоплення жанром k-pop і знайомства з культурою азіатських країн. У результаті вийшла полікультурна композиція, яка поєднала японські, корейські і українські музичні настрої », - ділиться артистка. 

А тобі сподобалося нове відео від Uliana Royce?

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист