УКРАЇНСЬКИЙ ФІЛЬМ СТАВ СЕНСАЦІЄЮ У ГОЛЛІВУДІ: У ПРОЕКТІ МОЖЕ З’ЯВИТИСЯ ДЖОННІ ДЕПП І СИЛЬВЕСТР СТАЛЛОНЕ

Український комедійний фільм про супергероїв  Apple-Man успішно зібрав бюджет для зйомок - 120 000 доларів - на американській платформі Kickstarter (Apple-Man by Vasyl Moskalenko — Kickstarter ).

Це безпрецедентний випадок в історії українського кінематографа, коли проект заробляє гроші фактично до початку виробництва. Крім того, це більше, ніж касові збори у 90% фільмів, знятих в Україні.

Завдяки успіху на американській платформі, до проєкту з'явився інтерес у великих американських студій. Адже Kickstarter  – це стартовий майданчик для багатьох голлівудських проєктів. Позитивний результат там, дає можливість творцям вести переговори з топовими голлівудськими акторами. Так, у фільмі Apple-Man Василя Москаленко можуть з'явиться Джонні Депп і Сильвестр Сталлоне.

До слова, український режисер пішов по стопах зоряного колеги, лауреата Оскара, Спайка Лі. Саме на Kickstarter голлівудська знаменитість  у 2013 році успішно зібрав кошти на свій фільм. А режисер Девід Сандберг після успіху на американській платформі для «Кунг-Ф'юрі» зміг залучити до зйомок Арнольда Шварценеггера і Майкла Фассбендера.

Український комедійний фільм про супергероїв Apple-Man став найяскравішим кінопроектом Kickstarter 2020 року. Епічний трейлер привернув увагу кінокритиків США, Німеччини, Австралії, Японії, Польщі. Найбільше незалежне видання США про кіно CinemaBlend порівняло проект режисера Василя Москаленко з легендарною серією від Марвел «Люди-Ікс». А німецький кіно-журнал FILMSTARTS порекомендував український фільм фанатам супергеройського хіта від Amazon «The Boys» («Пацани»).

«Якщо Вам до смаку божевільні пригоди Карла Урбана в «The Boys», радимо до перегляду не менше божевільний трейлер «Apple-Man» - не дивлячись на те, що за цим проектом не стоїть багатомільярдна компанія подібна Амазону», - зазначило німецьке видання після ознайомлення з українським проектом на Kickstarter.

До слова, режисер Василь Москаленко вже відзняв декілька сцен з фільму. Прем’єра планується на осінь 2021 року.

Головну жіночу роль зіграла українська актриса та телеведуча Іванна Онуфрійчук (відома по шоу «Танці з Зірками»).

До озвучки українського фільму залучили британського актора Стівена Франка, який працював над Need for Speed ​​і Call of Duty разом з Джейсоном Стетхемом. Оператор-постановник проекту - Володимир Кратинов.

Нагадаємо, «Apple-Man» – це продовження однойменного короткого метра про супергероїв. Короткометражка була знята режисером Василем Москаленко та оператором Володимиром Кратиновим під час карантину у кімнаті 14м2. Вона викликала резонанс у США, і сподобалася Дженніфер Еністон.

Не дивлячись на божевільний концепт і велику кількість екшну, головна особливість фільму – популяризація здорового способу життя.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист