УКРАЇНСЬКІ ВБОЛІВАЛЬНИКИ ПОСПІЛКУВАЛИСЯ З РОМАНОМ ЯРЕМЧУКОМ ТА МАКСИМОМ ЧЕХОМ У РАМКАХ ПРОЕКТУ «ЗІРКОВИЙ ГІСТЬ»

Фото прес-служби УАФ

Вчора, 22 червня, в ТРЦ Lavina Mall в рамках проекту «Зірковий гість» відбулася друга зустріч футболістів збірних України з уболівальниками!

Цього разу «зірковими гостями» стали форвард національної збірної Роман Яремчук і Максим Чех, футболіст збірної U-20, який у складі своєї команди став чемпіоном світу.

Кожен бажаючий мав змогу поставити футболістам свої запитання.

Наприклад, Роман розповів, що почав займатися футболом у шість років, мав у школі сім балів із хімії за 12-бальною шкалою, а найбільш психологічно складним для нього був дебютний поєдинок у складі національної команди — у Лізі націй проти Чехії.

У свою чергу Максим Чех розповів, що ніколи не стане гравцем київського «Динамо», жодного разу в кар'єрі не потрапляв у офсайд, а найбільш пам'ятним моментом його дитинства був той, коли його запросили до футбольної академії «Шахтаря».

На думку Максима, він не «спіймав зірку» після перемоги на чемпіонаті світу U-20. Також він жодного разу не хотів закінчити з футболом, а своїми улюбленими гравцями називає Антоніо Конте та Дженнаро Гаттузо.

Автори найбільш оригінальних запитань до кожного з футболістів отримали футболки збірної України з автографами Яремчука та Чеха.

Після цього, футболісти подарували подарунки від Української асоціації футболу дітям з особливими потребами, якими опікується організація «З теплом у серці».

Роман Яремчук та Максим Чех вручили малюкам м'ячі та м'які іграшки, після чого діти зробили з ними колективне фото.

Надалі дружнє спілкування продовжилося.

На гостей заходу чекали конкурси на футбольну ерудицію та спритність у грі з м'ячем. І, звичайно, привітання й призи переможцям.

Наприкінці зустрічі Максим Чех та Роман Яремчук провели автограф-сесію та надали змогу прихильникам зробити з ними фото. 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист