УКРАЇНКА ВРАЗИЛА ВСІХ НА AMERICA'S GOT TALENT

Українська художниця, графік, мультиплікатор, майстер пісочної анімації і Заслужений діяч мистецтв України Ксенія Симонова пройшла у фінал американського талант-шоу America's Got Talent.

У ролику перед виступом Ксенія пояснила: «Я вперше в Америці, і я представляю тут Україна, і хочу показати, що це гарне місце, де багато талантів».

Художниця представила на шоу історію про дитину, яка виросла і стала знаменитою. Після того, як вона стала знаменитою, вона забула своїх батьків.

Всього для участі в America's Got Talent: The Champions були відібрані 50 осіб, які раніше перемагали в інших талант-шоу. У кожному ефірі передачі відбирали двох кращих: першого за допомогою «золотий кнопки», а другого - за результатами глядацького голосування. За результатами 5 півфіналів були визначені 10 кращих учасників.

«Золоту кнопку», що дозволяє Симоновій вийти в фінал, натиснув ведучий America's Got Talent Террі Крюс.

Ксенія Симонова вже давно відома своїми піщаними історіями. У 2009 році вона перемогла в проекті «Україна має талант». Після цього Симонова виступала в багатьох країнах світу. Крім того вона спішно веде не тільки художню діяльність, а й також пише і випускає книги. Ксенію також запрошують виступати на зарубіжні телепередачі. Вона гастролює з багатьма симфонічними оркестрами і виступає на різних фестивалях і великих заходах.

Фінал конкурсу America's Got Talent відбудеться 11 лютого.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист