Український шоу біз поповнився новим ім'ям ROMANA !

ROMANA — свіжий подих у світі музики. Пісні її авторства торкають найпотаємніші куточки душі, розкриваючи усі грані справжнього та непідробного кохання. Одна з таких пісень — «Отрута». ⠀
«Отрута» стане до болю знайомим мотивом, який захочеться наспівувати знову і знову, згадуючи щасливі часи любові і безтурботності. Це та сама пісня, під яку хочеться плакати і закохуватися, танцювати, їхати нічним містом, робити дурниці, зізнаватися в почуттях і берегти свою любов.

«Ця історія про дівчину, яка наївно дивиться на коханого крізь рожеві окуляри, не слухаючи нікого. Але з часом хлопець спричиняє їй біль, признаючись у зраді. Після цього вчинку дівчина довгий час заливає подушку гіркими сльозами і не хоче, щоб хтось бачив її страждання. Це історія, яка, на жаль, знайома багатьом дівчатам», - коментує співачка, яка є автором пісні.

Саунд продюсером треку є В'ячеслав Кондрашин (ATLAS), відомий авторством хіта ВИТЕНАДОВЫЙТИ гурту ESTRADARADA, який зміг створити не просто ліричний трек, а цілу історію люблячого серця, яке до сих пір сумує і не може забути.

«Ой мамо, не буди мене рано, бо на серці рана. Він - моя омана » - не просто слова, а плач душі, який ви вже зможете почути в новому романтичному синглі «Отрута».

Вмикайте колонки гучніше та насолоджуйтеся ліричним звучанням справжнього одкровення про любов!

Автор слів та музики - ROMANA

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист