У ЗАПОРІЖЖІ ЗАВЕРШИВСЯ ПЕРШИЙ ЕТАП СЕРІЇ ТУРНІРІВ З БРАЗИЛЬСЬКОГО ДЖИУ-ДЖИТСУ TMS UKRAINIAN CUP

23 січня у Запоріжжі у Палаці спорту "Юність" відбувся другий день змагань з бразильського джиу-джитсу TMS UKRAINIAN CUP. Цього дня виступали спортсмени категорії Adult (від 18 до 30 років) та Masters (старше 30).

Усі команди показали високий рівень боротьби та хорошу підготовку. Окремо хотілося відзначити Тернопільську команду UMA Academy та гостей зі Словенії – 10TH Planet Maribor. Обидві приїхали невеликими складами на турнір та змогли завоювати медалі у всіх категоріях, де були заявлені. На жаль, нам не вдалося подивитися на боротьбу хлопців із Тернополя в абсолютних вагових категоріях. Але головний тренер UMA Academy Богдан Мірошниченко пояснив, що таке рішення вони ухвалили спеціально, оскільки готуються до Чемпіонату Європи IBJJF та не хочуть травмуватися.

Найочікуванішими подіями вечора стали повернення іменитого чорного поясу Романа Непоти та зустріч Максима Недощака з Краснодара та Владислава Ярощука із Харкова. Обидва спортсмени відомі своєю небезпечною та грамотною "грою" з больовими прийомами на ноги. У цьому принциповому протистоянні гору здобув Влад, перемігши суперника з рахунком 11-0. В інтерв'ю після турніру Максим розповів, що не був повністю готовим до турніру. Також він зголосився взяти реванш у Влада в рамках суперфайту. Глядачі з великим інтересом підтримали таку ідею, багато хто сказав, що готові робити ставки. Не залишився без виклику від Недощака та Роман Непота – за словами Романа, він готовий до будь-яких суперників.

Не менш знаковою подією стало відкриття категорії для пара-атлетів на турнірах Ліги TMS. Організація стала першою в українському джиу-джитсу, хто надав людям з інвалідністю та особливостями розвитку можливість конкурувати в окремому дивізіоні. Загалом на татамі спортсмени провели 240 сутичок та розіграли між собою 60 комплектів медалей. Наступний відкритий турнір Ліги TMS відбудеться 12-13 березня у Львові.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист