У ЄВРОПІ З'ЯВИВСЯ ПЕРШИЙ ПІДВОДНИЙ РЕСТОРАН

      Заклад під назвою Under відкрився на півдні Норвегії. Виглядає він як гігантський бетонний моноліт, який виступає зі скелястої берегової лінії. Але це лише видима частина споруди, та ж що прихована від очей занурюється у Північне море на глибину п’ять метрів. Аби потрапити всередину клієнти проходять через конструкцію з дерев'яних панелей і спускаються вниз по дубових сходах. Центральне місце в інтер'єрі займає гігантське підводне вікно з панорамним видом на підводний світ. Меню Under пропонує відвідувачам в основному місцеві види риби, які виловлюють в Атлантиці. Дегустаційне меню, що складається з 16-18 страв, коштує 230 євро на людину та вдвічі дорожче, якщо в замовленні буде вино. Ресторан працює лише п’ять вечорів на тиждень і може обслуговувати максимум 40 відвідувачів на день. Менше з тим заклад вже тепер повністю заброньовано на наступні шість місяців.