У КИЄВІ ВПЕРШЕ ЗАЗВУЧИТЬ «ГОЛОС ВОДИ» СПІЛЬНО З THE MANEKEN, ONUKA, DAKHA BRAKHA І KATYA CHILLY

23 березня, до міжнародного Дня Води, прозвучить перша симфонія, створена природною водою спільно з відомими українськими музикантами THE MANEKEN, ONUKA, DAKHA BRAKHA і KATYA CHILLY.

Музичний арт-перформанс «Голос води» від Моршинської пройде на Контрактовій площі. Він буде підтриманий живим виступом усіх учасників проекту і масштабним світловим шоу від Front Pictures.

Спеціально для проекту «Голос води» були створені унікальні музичні інструменти, на яких свою мелодію грає жива природна вода карпатських водоспадів, гірських річок і озер.

«Вода — це душа Карпат і головний двигун у нашій музичній композиції. Участь у "Голосі води" важко назвати роботою, — поділився композитор і саундпродюсер проекту Євген Філатов. — Я пишаюся тим, що став одним із творців такого нестандартного і цікавого проекту "Голос води", який тепер почує весь світ».

Зйомки кліпу відбувалися у 12 місцях по всій Західній Україні, і кожен із музикантів вибрав свій куточок, близький йому за настроєм і світовідчуттям. Так, наприклад, KATYA CHILLY сподобався Манявський водоспад, DAKHA BRAKHA обрали Стежку Довбуша біля Яремчі. А ONUKA і THE MANEKEN — Свидовецький хребет, озеро Догяска.

Проект «Голос води» передає магію, красу, силу і душу Карпат, а також нагадує про важливість природи, її збереження і захисту. В рамках соціальної місії проекту частина коштів від продажу лімітованої серії мінеральної води «Моршинська» «Голос води» буде спрямована на програми з відновлення екосистем Карпат Всесвітнього фонду природи WWF Україна.

Приходь і почуй першу симфонію, створену природною водою і людьми!

Де: Контрактова площа

Коли: субота, 23 березня о 19:30

Вхід вільний. Живий звук.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист