У КИЄВІ ПРОЙДЕ ТУРНІР З ТХЕКВОНДО

У Києві пройде міжнародний дитячий турнір з тхеквондо «Кубок посла Республіки Корея - 2019»!




В урочистому відкритті турніру візьмуть участь олімпійські призери України, представники КМДА, посол Республіки Корея та соціально-відповідальний бізнес. Турнір пройде серед молодших юнаків, юнаків та кадетів у вікових категоріях від 6 до 14 років. Спортсмени від 7 і до 9-го купа (поясу) приїдуть боротися за призові місця не тільки з усієї України, але з Молдови, Білорусі, Грузії та Вірменії.

 



«Ми хочемо, щоб в Україні і далі розвивався даний вид спорту, а наш відкритий міжнародний турнір об'єднав всіх спортсменів, відданих тхеквондо. Це унікальний і динамічний спорт, який розвиває у спортсменів фізичні і духовні якості, що в майбутньому дозволяє їм досягати високих результатів не тільки на змаганнях, а й у житті. Надалі, я сподіваюся, ми охопимо всі вікові категорії спортсменів і зможемо отримати статус світового рейтингового турніру класу G1», - зазначив генеральний секретар Союзу тхеквондо України Юрій Гутов.

Серед учасників розігрується 88 комплектів медалей на всі вікові категорії, спортивні та смачні подарунки від спонсорів і партнерів турніру. Команди-учасниці будуть нагороджені пам'ятними кубками.



«Тхеквондо - древній вид спорту, який символізує дух Кореї. Той спортсмен, який їм володіє, розуміє, що він бореться не тільки заради себе, а й для всієї спільноти », - говорить Лі Янг Гу, посол Республіки Корея в Україні.
 

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист