У КИЄВІ ІНСПЕКТОРИ З ПАРКУВАННЯ ПОЧАЛИ САМОСТІЙНО ЗДІЙСНЮВАТИ ЕВАКУАЦІЮ АВТОМОБІЛІВ

У Києві працівники інспекції з паркування Департаменту транспортної інфраструктури почали здійснювати самостійне затримання (евакуацію) автомобілів, розташування яких перешкоджає дорожньому руху або створює загрозу безпеці руху.

Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

За його словами, загалом із 11 листопада 2019 року інспектори самостійно евакуювали 37 автомобілів.

«Інспектори з паркування, виявивши автомобіль, який заважає руху транспорту або створює небезпеку для учасників руху, виносить постанову у справі про адміністративне правопорушення правил зупинки та стоянки. Після цього авто евакуйовують», – пояснив Микола Поворозник.

Він зазначив, що з 11 листопада 2019 року КП «Центр організації дорожнього руху» використовує для переміщення транспортних засобів комунальний та приватний транспорт на договірних засадах, що, у свою чергу, збільшило кількість евакуаторів для роботи.

«Авто переміщують на спеціальні майданчики чи стоянки Головного управління Національної поліції в місті Києві. Повернути своє авто власник може після сплати штрафу», – підкреслив Микола Поворозник.

Він додав, що у місті, окрім того, спільно працюють інспектори з паркування та патрульні. Вони звільняють смуги громадського транспорту від припаркованих авто.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист