У КИТАЇ ПОЛІЦЕЙСЬКИХ ОБДУРИЛИ ЗА ДОПОМОГОЮ ТРЮКУ З «ТОМА І ДЖЕРРІ»

У Китаї в провінції Чжецзян поліцейські дивувалися тому, що стали набагато рідше стикатися з правопорушниками. Виявилося, це не було випадковістю: зловмисники встановили GPS-трекери на автомобілі поліції, щоб стежити за ними і уникати правоохоронців.

Як пише Global Times, хитру штуку, яку можна зустріти в мультсеріалі «Том і Джеррі», розпізнали в транспортному відділі правоохоронних органів міського округу Веньчжоу в провінції Чжецзян.

Цей відділ займається контролем місцевих авто, забезпеченням безпеки та розслідуванням злочинів, пов'язаних з перевезеннями.

Незважаючи на те що поліцейським здавалося, що злочинність пішла на спад, місцеві жителі продовжували активно скаржитися на нелегальні перевезення.

У якийсь момент співробітники поліції здогадалися перевірити патрульні машини і виявили GPS-трекери на двох автомобілях, які повідомляли порушникам закону про місцезнаходження поліцейських.

У китайських соцмережах одні користувачі уражаються сміливості злочинців, а інші висловлюють стурбованість тим, що злочинці так легко можуть дістати такі пристрої, як GPS-трекер.

У серіалі «Том і Джеррі» є серія, де Джеррі пробує начепити дзвіночок на Тома, а в інших епізодах мишеня постійно використовує дзвіночок при зустрічі з Томом, щоб покликати пса.

через GIFER

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист