У Києві відзначать переможця найбезглуздішої реклами в рамках фестивалю сумнівної реклами «Каннівські Леви»

В Україні пройде перший міжнародний фестиваль сумнівної реклами “Каннівські Леви”. Нагороди отримають роботи, які ніколи б не увійшли в особисте портфоліо та за які буде соромно навіть мамі автора. Нагородження буде проводитись у номінаціях: фільм та принт. Окремо також буде оцінюватись найжахливіший копірайт. Церемонія нагородження відбудеться ввечері 13-го жовтня, в просторі K-Point за безсумнівною адресою: вул. Глибочицька, 72. Початок заходу - 19:00.
“З однієї сторони фестиваль це можливість для креативників і рекламників нарешті розслабитись, поділитись тим, з чого вони давно сміялися. З іншої показати брендам, які роблять погану рекламу, як жахливо вона виглядає зі сторони”, — зауважують організатори фестивалю.

Учасники подаються від агенцій, особисто та під псевдонімом. Оцінюватись буде рівень “сумнівності”, а також “робочість” ідеї, тобто реклама має залишитися рекламою.

Журі фестивалю

Голова журі - Олег Томін живе подвійним професійним життям. Вдень він засновник і креативний директор агентства Bart & Fink, вночі - режисер. Його головна вимога до реклами - щоб було цікаво. І тим, хто знімає, і тим, хто дивиться. Ролики для «Люксоптика», Roshen, COMFY, work.ua - все з цього ГОСТу.

Ілля Ануфрієнко

Засновник і креативний директор Bickerstaff.734

Ex-senior-artdir в Banda. У рекламі сім років, за цей час встиг заробити 22 Effie і 31 нагороду на креативних фестивалях: Epica Awards, Reddot, Young Cannes Lions, Golden Drum та інших.

Юрій Кузнєцов

Білоруський креативник, котрий обрав Київ для реалізації свого творчого потенціалу. Ex-artdir в Banda. Зараз займається незалежною режисерською та акторською діяльністю, а ще Юрій - автор вірусного челенджу #13тупыхроликов.Організатором фестивалю виступила столична креативна агенція R Agency - перша українська креативна агенція, що отримала міжнародну нагороду RED DOT: Best of the Best в категорії Brands & Communication Design за роботу для Fathers Wine (Produced in Ukraine)

Сторінка фестивалю: каннівськілеви.com.ua

Автор колажу: Дарія Давиденко

 

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист