У ДЖЕННІФЕР ЕНІСТОН З'ЯВИВСЯ НОВИЙ БОЙФРЕНД – ЗМІ

Голлівудська акторка Дженніфер Еністон остаточно відновилася після важкого розлучення з Джастіном Теру. За інформацією західних ЗМІ, у знаменитості з'явився новий бойфренд.

Про це повідомляє видання Mirror із посиланням на джерела. Зазначається, що про особистість чоловіка поки нічого не відомо. Однак він добре ставиться до Дженніфер й оберігає її.

"У них багато спільного. Він приземлений, красивий, він змушує її сміятися, змушує її почуватися в безпеці. Дженніфер довіряє йому", – заявило джерело.

До речі, нещодавно Еністон на особистій сторінці в Instagram натякнула на те, чого очікує від стосунків і як знає, чи варті вони витраченого часу і зусиль. Вона опублікувала уривки з документального фільму про співачку Ерту Кітт, де йдеться про готовність жінки йти на компроміс із партнером.

через GIFER

В одному з роликів репортер запитує Ерту: "Якби у ваше життя увійшов чоловік, хіба ви не захотіли б піти на компроміс?". На що співачка відповідає: "Нерозумно. У моє життя входить чоловік, і мені доводиться йти на компроміс? Ви повинні подумати про це ще раз".

Дженніфер додала до публікації напис з усміхненими смайликами на знак того, що вона підтримує думку Ерти.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист