У БРИТАНІЇ БЛАКИТНУ ЛАГУНУ ПОФАРБУВАЛИ В ЧОРНИЙ НА ЧАС КАРАНТИНУ

Британські поліцейські вилили чорну фарбу в Блакитну лагуну в графстві Дербішир, Англія. Там, всупереч карантину у зв'язку зі спалахом коронавируса, збиралися люди.
Місцеві правоохоронні органи повідомили в Facebook, що їм постійно дзвонили зі скаргами на людей, які збираються у мальовничої водойми. Замість того, щоб постійно виїжджати на місце і роздавати штрафи (уряд Великобританії ввело в дію наказ про заборону зібрань у зв'язку з боротьбою з пандемією), охоронці правопорядку вирішили зробити лагуну менш привабливою і використовували водний барвник чорного кольору. Разом з тим над привабливою пам'яткою запустили квадрокоптер, щоб знімати тих місцевих жителів, яких не зупиняють вжиті заходи.

Інтернет-користувачі не згодні з діями правоохоронців. Вони вважають, що тепер ще більше людей будуть збиратися у водойми.

До

Після 

Блакитна лагуна являє собою глибоку яму в покинутому кар'єрі з водою тропічного синього кольору. Проте водойму придбав такий гарний відтінок через високий хімічного забруднення, яке небезпечно для людини.

buro247.ua

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист