TVORCHI ПРЕДСТАВИЛИ ДЖИНГЛ З ЩОДЕННИХ ПОБУТОВИХ ЗВУКІВ

З 13 березня в Україні ввели карантин через пандемію коронавірусу.

Останні декілька днів він став більш строгим та обов`язковим для всіх українців, адже COVID-19 почав поширюватись багатьма областями нашої країни. Щоб люди не сумували на карантині та не впадали у паніку чи депресію, зірки українського шоу-бізнесу всіляко намагаються підбадьорити та розважити наших громадян. Кожного вечора хтось з них виходить у прямі ефірі в Instagram і або спілкується з фанатами, або навіть дає власні живі міні-концерти. А є такі, що записують цілі сингли про карантин та коронавірус, як от, наприклад, Потап.

До такого флешмобу підбадьорення народу долучився і молодий український гурт TVORCHI. Він, до речі, брав участь у цьогорічному Нацвідборі на Євробачення, яке, на жаль, не відбудеться.

"Ми, як і всі свідомі українці, зберігаємо спокій та залишаємось вдома! Ці декілька днів надихнули нас на музику, яка складається із звуків карантину: використання антисептичного засобу, води у відкритому крані, розсипаної гречки, шарудіння поличок, та всього іншого, що оточує нас вдома щосекунди. Нашою музикою ми закликаємо вас протидіяти коронавірусу, адже це дуже просто – #залишайсявдома", - написали музиканти у своєму Instagram

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист