ТУРБОТЛИВІ, ЛЮБЛЯЧІ ТА РОЗУМІЮЧІ: АКТРИСИ «ДИЗЕЛЬ СТУДІО» РОЗПОВІЛИ ПРО ЯКОСТІ ІДЕАЛЬНОГО ЧОЛОВІКА

Зірочка з неба, відпочинок за кордоном або… фотосесія у тематичних локаціях! Саме на останньому варіанті зупинився герой нашого нового номера та добряче «отримав» від своєї дружини за такий «креативний» подарунок. Чи зможе він реабілітуватися та завоювати звання «ідеального чоловіка» – дивіться самі. А ми тим часом розпитали акторок «Дизель Студіо», які якості повинен мати їхній ідеальний чоловік.

Вікторія Булітко: «Добрий, розумний, порядний…».

Ідеальний чоловік Вікторії Булітко повинен мати безліч якостей.

- Ідеальний чоловік має бути розумним, добрим, порядним, чесним, рішучим, позитивним, цілеспрямованим, щедрим, акуратним, охайним, ніжним у певні моменти та жорстким, коли це необхідно, - перераховує Віка.

Скажете, що стільки не може поміститися в одній людині? Але ж ми говоримо про ідеального чоловіка. Крім цього, для Вікі важливо, щоб з чоловіком було цікаво поговорити. Навіть про погоду за вікном.

- У мене дуже велика зайнятість, я не встигаю читати якісь новини. Тому мені цікаво дізнатися щось від людини, послухати її. Я, правда, нічого не розповім, але зможу розважити, – ділиться акторка.

Яна Глущенко: «Дбайливий, відповідальний, який мене розуміє…».

Яна Глущенко теж наділяє безліччю якостей ідеального чоловіка.

- Ідеальний чоловік, по-перше, має бути чоловіком. По-друге, дбайливим, відповідальним, таким, що розуміє, чує та кохає, - говорить Яна.

Усі ці якості поєднали у собі три головні чоловіки актриси: батько, чоловік та син.

- Так, для мене приклади ідеального чоловіка – це мій батько, чоловік та син. Кожен із них по-своєму ідеальний, але разом вони доповнюють одне одного, – пояснює Яна Глущенко.

Юлія Мотрук: «Обов'язково народитись із ноткою гумору».

Головна якість ідеального чоловіка Юлі Мотрук – це гумор, гумор та ще раз гумор.

– Мій ідеальний чоловік обов'язково повинен мати почуття гумору. Народитися з ним, жити, існувати, – сміється Юля. – Це найголовніше, бо з гумором можна прожити найскладніші життєві ситуації. До того ж, цю якість повинні мати не тільки чоловіки, а й жінки.

Але це не все. Крім гумору, Юля вважає, що ідеальний чоловік має бути дбайливим та уважним.

- Турбота та увага мають проявлятися у реальності: квіти, комплімент, якийсь сюрприз. Пам'ятайте, що ми, хоч і зовні сильні, але внутрішньо нам дуже важлива ваша підтримка, – звертається Юля безпосередньо до чоловіків.

Маруся Грицук: «Дарити зірочку з неба та приймати свою лисину».

Маруся Грицук дуже креативно охарактеризувала якості ідеального чоловіка.

- Він повинен уміти подарувати зірочку з неба, приносити каву в ліжко, якомога більше мовчати, приймати рішення, приймати мене такою, якою я є, і мої проблеми. А ще він має гідно приймати свою лисину, - традиційно жартує акторка.

Чи існує у реальному житті такий чоловік?

- Приклад ідеального для мене чоловіка – це, звісно, мій чоловік. Крім цього, у нього відмінне почуття гумору, він гарно співає та взагалі – у нього гарний голос. Але головне – його характер підходить моєму. Тому ми й разом, – розповідає Маруся.

Із якостями ідеального чоловіка ми розібралися. А ви пам'ятаєте, що вже цієї п'ятниці о 20:10 на вас чекає чергова прем'єра «Дизель Шоу». Ми дбаємо про ваш чудовий настрій!

Більше новин читайте на сайті dizelstudio.com та в офіційних спільнотах «Дизель Студіо» у соціальних мережах.

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист