Трек, який зацінив Залужний: Andre Kriche презентує трек «Летять Бомлять»

Музичний фронт продовжує працювати задля перемоги. Сьогодні, у мережі з'явився трек, слова якого обов'язково стануть символічними для кожного українця. Молодий виконавець Andre Kriche своїм новим треком, нагадує русні, з ким вони зв'язалися.

Andre Kriche - український телеведучий, який співпрацював з багатьма українськими артистами, такими, як: MOZGI, Павло Зібров, Дядя Жора, TAYANNA, Positiff та інші. 3 початком повномасштабної війни пірнув у творчу діяльність та записав свій перший хіт, надихнувшись незламністю українського народу.

«Я вражений сьогоднішнім днем, українцями, які боронять свою землю до останнього. Армія, волонтери, звичайні перехожі, які «голими руками» йдуть на другу армію світу. Ця пісня пов'язана з успішною роботою наших військових» - розповів Andre Kriche.

Пісня “Летять Бомблять” написана в умовах сьогодення. Україна продовжує жити під щогодиними обстрілами з боку росії. Ця пісня - лють українського народу. НГУ - Летять Бомблять, а це означає, що вони продовжують нищити армію окупантів. В свою чергу, українські творці не перестають виливати свій біль та емоції у неймовірні пісні, які мотивують всіх та кожного.

Національна Гвардія України вже підтримала виконавця на власному YouTube-каналі, де й показала свої тактичні дії, що були прийняті для усунення окупантів на Луганському напрямку. 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист