ТОП-5 актуальних товарів 2022 на Black Friday

Якщо робити вигідні покупки, то краще дочекатися Чорної п’ятниці та фантастичного розпродажу з її нагоди, який відбудеться з 18 до 28 листопада 2022 року. Періодичні відключення електроенергії та відсутність тепла в різних містах України вимагають адаптації до цих умов. Радимо скористатися нагодою та придбати актуальні товари зі знижками, щоб не змерзнути, а час без світла був комфортним. Пропонуємо добірку пристроїв-учасників розпродажу, з якими вірити у перемогу України приємніше. 

Бензогенератор

Майже вся людська діяльність пов’язана зі споживанням електрики, оскільки потрібно зберігати продукти, користуватися побутовою технікою, важко обійтися без телевізора, ноутбука та іншої електроніки. Якщо ви не бажаєте приймати таку ситуацію та залежати від неконтрольованих вами факторів, потурбуйтеся про автономне джерело електроенергії. У цьому випадку доречно придбати бензогенератор зі знижкою з нагоди Black Friday. З таким пристроєм темрява не страшна.

Стабілізатор напруги

Постійні перепади в мережі шкодять роботі домашньої техніки, виводячи її з ладу. Стабілізатор дозволяє підвищувати або знижувати напругу, зберігаючи її в допустимих межах. Дочекайтеся грандіозного розпродажу, щоб скористатися вигідними пропозиціями, оскільки Чорна п’ятниця – шанс купити стабілізатор за низькою ціною. Визначайтеся з основними параметрами, виробником та рушайте на шопінг. Домашня техніка прослужить довше, якщо у побуті буде такий пристрій. 

Повербанк

В арсеналі сучасних користувачів достатньо гаджетів, які підживлюють завдяки електроенергії. В умовах її відсутності не змусиш смартфони, планшети та ноутбуки працювати довше, ніж передбачено параметрами ємності акумулятора. Можна економити кожен відсоток заряду, а можна купити повербанк і користуватися гаджетами у звичайному режимі.

Водонагрівач

У сезон холодів як ніколи хочеться зберігати тепло не тільки дому, а й тіла. Приємно повернутися з роботи та прийняти гарячу ванну. Така розкіш доступна, коли у квартирі встановлений водонагрівач. Завдяки приладу в розпорядженні господарів постійно наявний необхідний обсяг гарячої води. Достатньо скористатися можливістю та схопити знижку у Чорну п’ятницю.

Холодильник

Грандіозний розпродаж – шанс оновити побутову техніку за вигідними акційними пропозиціями. Приємні знижки дозволяють нарешті придбати холодильник, покупку якого ви давно відкладали. Вигідні пропозиції доречні тим, чиї агрегати для зберігання продуктів не витримали стрибків напруги.

Завчасно визначтеся із необхідними пристроями та їх характеристиками, зробіть вибір на користь конкретних моделей та слідкуйте за цінами в інтернет-магазинах. Дочекайтеся старту розпродажу та встигніть купити бажану техніку.

Ловіть знижки у Black Friday!

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист