ТОП-3 кращих виробників ліжок в Україні

Ліжко є важливим атрибутом якісного сну. Від його розмірів і конструкції буде залежати, наскільки добре можна відпочити, розслабитися. Важливими аспектами також є зовнішній вигляд, якість виготовлення та матеріали.

З огляду на ключові фактори, ми склали ТОП 3 кращих виробників ліжок в Україні. Вивчити їх повний асортимент і підібрати відповідний магазин меблів ви можете на сайті «Всі ціни», а ми просто розглянемо їх особливості.

Ліжка для спалень Kaprys

Ліжка Kaprys виділяються на тлі інших виробників оригінальним дизайном і оформленням. Найбільш яскравим і незабутнім елементом є м'яка обвивка кожної зовнішньої деталі. Ця особливість властива всім моделям, завдяки чому вони здатні створювати ідеальну розслаблюючу атмосферу. Асортимент ліжок охоплює весь ціновий діапазон, пропонуючи рішення для дорослих і дитячих спалень та версії з механізмом підйому. Об'єднують розглянуті варіанти загальні переваги:

екологічні чисті матеріали;

ексклюзивний дизайн;

великий вибір оббивок;

місткий білизняний відсік;

наявність м'якого узголів'я у кожної моделі.

Ліжка для спалень Camelia

Головна особливість ліжок Camelia в використовуваних матеріалах. Всі моделі виготовляються виключно з деревини. Цю особливість підкреслює продуманий дизайн, який виставляє на показ раму, ніжки та спинки. В якості сировини використовуються різні породи. Для захисту від шкідників дерево покривають спеціальними речовинами, безпечними для людей, тварин і середовища. Основними перевагами ліжок є:

екологічно чисті, природні матеріали;

великий асортимент моделей для дорослих та дитячих спалень;

оригінальний дизайн;

широкий асортимент забарвлень та порід;

висока якість збірки;

доступні розцінки.

Ліжка для спалень Melbi

Ліжка Melbi закривають рейтинг, пропонуючи найбільший асортимент моделей. Виробник не обмежується деревом або конструкціями з м'якими оббивками. Компанія пропонує також вироби і з металевими каркасами. В результаті бренд охоплює весь ціновий діапазон, забезпечуючи максимальний вибір.

Ліжка Melbi включають моделі з підйомними механізмами, варіанти для дитячих і дорослих спалень. Об'єднують їх такі плюси:

найширший асортимент моделей;

доступні ціни;

екологічні чисті та безпечні матеріали;

оригінальний дизайн.

Висновок

Виходячи з ключових особливостей, ліжка кожного виробника (порівняти ціни) актуальні в конкретних умовах. Наприклад, Kaprys ідеально доповнить акуратний, ніжний інтер'єр кімнати. Camelia будуть незамінні, якщо в оформленні приміщення є дерево, темні відтінки. Ліжка Melbi можна вважати універсальним варіантом, особливо, в категорії економ.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист