Тіна Кароль з'явиться у новому сезоні серіалу "Великі Вуйки"

Днями почалися зйомки другого сезону комедійного серіалу "Великі Вуйки" про життя і пригоди гуцулів Івана Петрука, Василя Микитюка, Штефка і Боді.

Днями розпочались зйомки другого сезону комедійного серіалу «Великі Вуйки» про життя і пригоди гуцулів Івана Петрука, Василя Микитюка, Штефка та Бодьо. Актор та креативний продюсер проекту Юрій Горбунов розповів, що у новому сезоні, окрім уже відомих та улюблених героїв, на глядачів чекає і поява нових, ролі яких, зокрема, втілять на екрані популярні зірки українського шоубізнесу. Однією з акторок другого сезону «Великих Вуйок» стала українська співачка, тренерка «Голосу країни» Тіна Кароль. На перших фото зі знімального майданчика артистка постає у жіночних та звабливих образах. 

«Перші знімальні дні у серіалі випали на справжній початок літа. Сонце, друзі-колеги й творча атмосфера – це те, чого так бракувало під час карантину. Творча група дотримується норм адаптивного карантину, тож на майданчику не так багато акторів, як зазвичай, але робота  і жарти кожного з команди заряджають гарним настроєм, - ділиться враженнями від участі у комедійному проекті Тіна Кароль. – Ми з Юрою Горбуновим виросли на Івано-Франківщині та вже давно дружимо, у нас багато спільного. Тому на майданчику «Великих Вуйок» я відчуваю себе, ніби в родинному колі».

Яку саме роль виконує Тіна Кароль, стане відомо пізніше. А поки Юрій Горбунов інтригує новими сюжетними поворотами і любовною лінією в серіалі:

«У другому сезоні вуйки повертаються зі столиці до рідного села, де, завдяки їхній гуцульській наполегливості та прагненню  до справедливості, нарешті проклали дорогу. А за нею - один іноземний інвестор звів готель. Мешканці Великих Вуйок мріють, що от-от забудуть про безробіття, а село взагалі стане престижним курортом. І з цього моменту розпочинаються нові пригоди наших героїв. Мій персонаж Іван та його обраниця Галина (Надія Мейхер) тепер творять свою родину у Великих Вуйках. Жителька столиці прилаштовується до умов у селі та не полишає спроб змінити Івана. А яка доля чекає на стосунки закоханих, дивіться вже після прем`єри». Шоумен, ведучий проекту «Танці з зірками» на «1+1» та актор Юрій Горбунов у серіалі «Великі Вуйки» поєднує два амплуа – роль Івана Петрука та обов`язки креативного продюсера. Юрій Горбунов говорить, що контролювати на знімальному майданчику кілька різних процесів він уже звик, а конкретно в роботі над цим комедійним проектом долати виклики допомагає надійна команда – креативна група серіалу. Нагадаємо, україномовний серіал «Великі Вуйки» є власною розробкою «1+1», а над його виробництвом працює команда «1+1 Продакшн». Зйомки ведуться з дотриманням нових вимог роботи знімальних груп в умовах адаптивного карантину. Продюсерами проекту від каналу «1+1» виступають Максим Кривицький, Олена Єремєєва та Дарина Жукова. Креативний продюсер – Юрій Горбунов, виконавчий продюсер – Володимир Андріюк. Над сценарієм працювали Микола Куцик, Ярослав Стень, Богдан Гациляк та Олексій Приходько. Режисерсько-операторська група «Великих Вуйок» - Мітя Шмурак та Дмитро Маніфест. Прем`єра комедійної історії «Великі Вуйки» на «1+1» запланована на осінь.

unian.ua 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист