ТІНА КАРОЛЬ ВИПУСТИЛА НОВУ ПІСНЮ І КЛІП «СИЛА ВЫСОТЫ»

Сьогодні в ефірі Нашого Радіо відбулась прем’єра пісні Тіни Кароль «Сила Высоты»! Але це не всі  подарунки, які співачка приготувала для шанувальників.

Сьогодні також відбулась прем’єра кліпу на новинку!

Режисер кліпу Хіндрек Маасік робить ставку на жіночність і красу самої Тіни Кароль, обігруючи в кліпі граціозність її привабливого образу.

«Кліп на пісню Тіни Кароль« Сила высоты»- це еталонне відображення краси жінки, - каже режисер кліпу Хіндрек Маасік. - Тіна надихає знімати такі чуттєві, художні, тонкі за змістом роботи. Її сексуальність делікатна, її магнетизм в деталях. Переступаючи через шаблони сьогохвилинних запитів, я хотів показати в цьому кліпі ясну, красиву, щиру картину, як би це зробив будь-який художник. Для багатьох в мистецтві Тіна Кароль є музою, і для мене в тому числі».

«Тіна Кароль дійсно унікальний Артист з великої літери, - говорить автор пісні Єгор Солодовников. - Я захоплений, наскільки глибоко вона відчуває, розуміє і керує всіма енергіями і процесами. Навіть тими, які, на перший погляд, не дуже важливі. Цей дар, цей смак і відрізняє артиста від Великого Артиста! Для мене велика честь і подарунок долі доторкнутися до музики разом з Тіною. Вона наповнила цю пісню собою, вдихнула в неї сильну, свіже, потужне і відкрите життя!».

«Я щаслива знову об'єднати навколо себе найкращих і створити нове життя - говорить Тіна Кароль. - Пісні для мене - це моє життя. «Сила высоты» - це пісня про відданість жінки своєму чоловікові яка покірно оберігає його »

Сингл «Сила высоты» доступний для скачування в iTunes Store і Google Play Market, а також для прослуховування на Apple Music, Google Play і YouTube Music.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист