ТІНА КАРОЛЬ ВИПУСТИЛА НОВУ ФОТОСЕСІЮ І ВЖЕ ГОТУЄТЬСЯ ДО РІЗДВА

В мережі з’явилась нова фотосесія Тіни Кароль, зйомки якої пройшли в мальовничому каньйоні Антилопа в Арізоні. Фотографом виступила Аліна Симоненко.

У свіженькому інтерв’ю для журналу VIVA! Тіна Кароль докладніше розповіла про гала-концертах «Різдвяна історія з Тіною Кароль», робота над якими йде повним ходом:

«Це проект про наші традиції, про диво українського Різдва – напіврелігійний, напівфольклорний, напівестрадний жанр, який за кордоном в крістмас-дні дуже популярний. У нас такі проекти ніхто не робив. І я вірю: «поки живі традиції - жива країна». У 2014 році спільно з каналом 1 + 1 ми зробили фільм «Різдвяна історія з Тіною Кароль». Цей бренд належить каналу. Я ідейний натхненник цього проекту. Моя мета - нагадати українцям про Різдво, про те, з чого складається наш фольклор: гадання, щедрівки, колядки, вуличні співи, вертеп, танці, кутя, 12 пісних страв. У ньому поєднані культура, релігія, традиції для майбутніх поколінь. Як потрібно загадувати свої мрії на Різдво, щоб вони збулися »

 

У гала-концертах візьмуть участь найяскравіші зірки української сцени, до яких була прикута найбільша увага в 2019 році: MONATIK, DZIDZIO, The Hardkis, Время и стекло, KAZKA, Олег Скрипка та ВВ, Беz Обмеження, «Жіночий Квартал», Michelle Andrade , KHAYAT і багато інших виступлять на сцені Палацу Спорту зі спеціальними Різдвяними номерами.

«Спільно з телеканалом ми запрошуємо в цей унікальний проект артистів, які звучать в Україні, вони і заспівають колядки. І, до речі, спонукати їх до цього було складно - у кожного свій формат, свій глядач. Ось така, можливо, дивна філантропічна ідея. Я хочу привнести магію в ці чарівні дні », - каже Тіна Кароль.

Подробиці майбутнього шоу поки що тримаються в секреті. Відомо, що в шоу Тіна відвела окреме місце справжньому різдвяному диву, яке має відбутися прямо на сцені: «У проекті велике місце займає благодійність. Проект «Здійсни мрію», наш фонд «Полюс тяжіння» спробують здійснити мрії, тому що бажання і мрія - це різні речі. Ми хочемо навчити мріяти дорослих людей. Все, горю кінець, ми повинні навчитися жити з радістю!», - ділиться співачка.

 

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист