ТЕТЯНА ГРИНЬКО І ЛУКАС ПЕЛАКАУСКАС - АБСОЛЮТНІ ЧЕМПІОНИ ЛІГИ TMS

У Дніпрі пройшов масштабний Гран-Прі турнір з бразильському джиу-джитсу

17 жовтня в Дніпрі відбувся турнір з бразильському джиу-джитсу, який зібрав найтехнічніших і найтитулованіших борців України. Також, в рамках чемпіонату виступили дві іноземні спортсмена: з Литви та Молдови.

Формат турніру «submission only» означає боротьбу за правилами чорних поясів з більш широким діапазоном больових прийомів.

Перемогу можна отримати тільки достроково або за результатами позиційної боротьби. Незважаючи на це, в Гран-Прі TMS брали участь джитсери від синього поясу і вище. На татамі вийшли як молоді спортсмени і спортсменки, так і борці в розділі «ветерани». Вік найстаршого учасника турніру TMS - 47 років.

Борці змагалися за першість в дев'яти вагових категоріях, призовий фонд в розмірі 400 000 гривень і право вийти у фінал і боротися за титул чемпіона. У жіночому дивізіоні чемпіонський пояс завоювала співробітниця патрульної поліції Тетяна Гринько. У чоловічій категорії пояс чемпіона забрав литовець Лукас Пелакаускас, здобувши перемогу над топовими українськими спортсменами.

Всього в турнірі Гран-Прі TMS взяли участь 60 осіб. Вперше в Україні спортивна подія такого формату транслювалося на телеканалі XSPORT +.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист