Теплий салат з яловичиною, грибами і селерою: ну дуже смачно!

Спробуйте цей теплий салат, в якому смажені гриби шиїтаке і свіжа селера відмінно поєднуються з м'ясом. Він легко може замінити вечерю чи обід, особливо якщо ви любите легку їжу.

Інгредієнти на 2 порції:

5-6 шт. невеликих грибів шиїтаке

1 помідор

1 стебло селери з листям

1 невелика біла цибулина

300 г стейк філе міньйон

1 ст. л. оливкової олії

1 ч. л. кунжутної олії

1 ч. л. меду

сік лимона, сіль за смаком

Гриби нарізати слайсами та обсмажити до готовності на оливковій олії на середньому вогні, постійно помішуючи протягом 7-10 хвилин або доки не випарується рідина.

Помідор розрізати на чотири частини і тонко нарізати, цибулю та стебло селери також тонко нарізати, листя просто обірвати.

Стейк обсмажити на сковороді з антипригарним покриттям на максимальному вогні по 2 хвилини з кожного боку без використання олії, поставити в розігріту до 200° духовку на 15 хвилин для повного прожарювання.

Змішати всі овочі, гриби та зелень.

Вичавити з половини лимона сік, змішати його з кунжутним маслом і медом і заправити цим соусом овочі.

Викласти гіркою салат на тарілку, стейк нарізати на слайси 1 см завтовшки та довільно викласти зверху. Посолити за смаком.

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист