Телефон із волосся, косплей на Біллі Айліш та проблеми сталкінгу у новому кліпі badactress

Популярна TikTok-акторка та співачка badactress презентує нову відеороботу «Абонент». У другому синглі артистка продовжує співпрацювати із репером та саунд-продюсером Krechet, піднімати важливі для підлітків соціальні теми та дивувати образами із своїм синім волоссям.

У другому синглі «Абонент» співачка стикається зі сталкінгом у соцмережах з боку екс-партнера. badactress намагається втекти від набридливих відносин, заблокувавши екса скрізь. За сюжетом пісні романтизм переходить у нав’язливе переслідування із побутовими звичками підлітків – дзвінки щоночі, ігнорування, додавання у чорний список, блокування.

«Соціальна відповідальність у соцмережах, дбайливе ставлення до себе та оточуючих, особливо колишніх – це те, про що треба говорити ще більше», – коментує badactress.

За стилем нова відеоробота badactress – це ready made, прийом сучасного авангардного мистецтва, коли звичайні побутові предмети розглядаються як арт-об’єкт.

За сюжетом відео кліпу саме звичайнісінький телефон втягує badactress у пригоду. Так він з’являється в співачки на голові й таким чином екс-партнер намагається проникнути в думки артистки й заполонити її розум. Головним бажанням екса є заволодіти badactress, тому телефон стає золотою рибкою в акваріумі.

badactress неодноразово в своїх соцмережах (TikTok-аккаунт співачки налічує більше 400к підписників) стикалася із порівнянням з Біллі Айліш за рахунок, в першу чергу, синього волосся. Співачка з гумором відноситься до цього порівняння та наприкінці кліпу передає вітання хейтерам в образі Біллі.

Режисером відео, художником по образам та реквізиту виступила сама badactress.

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист