"ТАНЦІ З ЗІРКАМИ": ВІДОМО ПЕРШІ ІМЕНА СУДДІВ НОВОГО СЕЗОНУ

Зовсім скоро на каналі "1+1" стартує новий сезон танцювального шоу "Танці з зірками".

Поки глядачі з нетерпінням чекають імена учасників, які братимуть участь у проекті, організатори вже оголосили перші імена суддів нового сезону.

У новому сезоні "Танців з зірками" глядачі знову побачать хореографа Влада Яму і балерину Катерину Кухар, пише КП в Україні. А ось третього члена журі організатори проекту не називають. 

Відомо тільки, що це буде людина зі світовим ім'ям і неймовірним досвідом в танцях. Коли саме буде названо ім'я третього члена журі - поки невідомо.

Танцівник Влад Яма зізнався, що очікувати глядачам у новому сезоні танцювального проекту.

"У новому сезоні зіркам потрібно буде танцювати на частку краще, ніж це робили минулі учасники, які задали певну планку. І вона - досить висока. А так, я буду все тим же Владом Ямою з бородою і стовідсотковим зором, тому буду уважно дивитися на стопи, коліна і на стегна, а також - в очі. Ну і, звичайно, хвалитиму і робитиму компліменти тим парам, які справлятимуться з поставленими завданнями й дивуватимуть не тільки себе, але і своїх фанатів і суддів. У минулих сезонах у деяких це навіть дуже добре виходило", - прокоментував новий сезон Влад Яма.

У свою чергу, прима-балерина Катерина Кухар зазначила, що вона, як і раніше, буде об'єктивна, і все залежатиме виключно від учасників. 

glamur

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист