TAMERLANALENA ПРЕДСТАВЛЯЮТЬ ПРЕМ'ЄРУ НОВОГО ВІДЕО «НЕ УХОДИ ДОМОЙ»

Злочини, втеча і ризик заради кохання - в новому екшн-відео TamerlanAlena «Не уходи домой».

Український R&B дует TamerlanAlena представляє екшн-кліп на пісню «Не уходи домой», яка закріпила за собою статус танцювального гімну.

Нова відеоробота артистів на пісню «Не уходи домой» - це історія двох закоханих авантюристів, наповнена рядом екстремальних подій, яскравими образами і легким гумором.

За сюжетом кліпу, TamerlanAlena, натхнені любов'ю один до одного, роблять ряд божевільних злочинів: викрадають вертоліт, зв'язавши членів екіпажу, яхту, взяв в заручники капітана, віднімають Rolls-Royce у бізнесменів, і прямо на їх очах роблять різні трюки на розкішному автомобілі. Основна інтрига в кліпі - наряд поліції, які шукають «закоханих злочинців» по всьому нічному Києву.

«На зйомках кліпу іноді у нас виникало відчуття втрати реальності і наші злочину і втечі здавалися справжніми. Ми отримали таку дозу адреналіну, немов дійсно вкрали яхту, взяли в заручники капітана і втекли подалі від усіх! », - розповіли про зйомки кліпу TamerlanAlena.

Над відеороботою «Не уходи домой» працювала команда професіоналів на чолі з режисером Олексієм Островим, який раніше знімав для TamerlanAlena кліпи на пісні: «Наши города», «Потоки ветра» і «Если что, набирай», «Возврата.Net».

У зйомках кліпу взяли участь цілий ряд запрошених зіркових героїв: відомий стендап комік Дядя Жора, ведучий Максим Юрченко, фронтмен групи DETACH Олексій Веренчік і актриса серіалу «Школа» Ольга Шевченко.

Крім зіркових артистів-колег в відео TamerlanAlena також з'явився їх п'ятирічний син Тимур, якому дісталася гумористична роль підкорювача жіночих сердець.

«Напередодні свого 10-річчя ми вирішили реалізувати справжній екшн-кліп з цікавим сюжетом, яскравими образами, красивими локаціями Києва, спецефектами і трюками. Впевнені, результат вам сподобається! ", - прокоментували прем'єру кліпу TamerlanAlena. - «Для цього відео ми зібрали круту команду професіоналів - кращі з кращих у своїй справі! Круто, що нам вдалося задіяти в відео нашого сина Тимура. Це його дебютна роль!»

Восени 2019 року TamerlanAlena святкують 10-річчя своєї творчості. На підтримку гучної дати артисти відправляться в тур по Америці з презентацією нового четвертого альбому, реліз якого запланований на найближчий час.

Дивись прямо зараз екшн-кліп «Не уходи домой» TamerlanAlena на офіційному YouTube-каналі артистів, а також в ефірі всіх музичних телеканалів України.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист