СПОНСОРИ ФІНАЛУ КУБКУ УКРАЇНИ ЗАЛИШИЛИ НЕЗАБУТНІ СПОГАДИ ЗАПОРІЖЖЮ

15 травня у Запоріжжі на стадіоні «Славутич Арена» відбувся фінал Кубку України з футболу 2018-2019. На полі зустрілися рекордсмен кубкових трофеїв ФК «Шахтар» та відкриття цього сезону ФК «Інгулець». Як і передбачав єнот Вайнсбург у прогнозі, організованому спонсором фіналу Кубку броварнею «Уманьпиво», матч завершився перемогою гірняків, 4:0. Проте дебютанти всіляко намагалися дати гідну відсіч супернику!

Та окрім спортивного результату – справжнє свято для вболівальників влаштували спонсори фінального матчу за головний кубковий трофей України!

Цього року до числа партнерів Кубку України приєдналася мережа запорізьких АЗК «ZOG» та виробник пального «Shebel». В межах цього партнерства – було організовано наймасштабніший трофі-тур Кубку Запорізькою областю! Спортивні школи, арени, дитячі будинки, держустанови, торгівельні центр та, звісно ж, АЗК «ZOG» Запоріжжя та районних центрів - скрізь можна було побачити та сфотографуватися з головним футбольним трофеєм країни!

Та на стадіоні сюрпризів було ще більше! Вже з перших кроків по території арени вболівальники могли пригоститися 100% натуральною продукцією бренду «Уманьпиво», придбати сувенірну продукцію Кубку від «ZOG» і пального «Shebel», та долучитися до активностей, організованих ще одним партнером матчу, компанією Favorit Sport.

Серед них: сцена, на якій працювали ведучий і DJ, настільний футбол, силомір «Молотобоєць», футбольний більярд, гра «Хто гучніше?», турнір по квадрату, фотозона та промо-точка, де було розіграно головний приз – PlayStation 4.

Свято в чаші стадіону відкрив святковий концерт, в якому взяли участь фіналісти відомих талант-шоу родом з Запоріжжя.

А у перерві матчу Favorit Sport вразив вболівальників несподіваним розіграшом: ведучий та асистент з імпровізованою гарматою «вистрелювали» футболками в кожний сектор стадіону! Гості на трибунах залишилися просто у захваті від такої активності!

Також відзначимо, що всі вболівальники, що знаходилися на трибунах стадіону, були застраховані страховим партнером матчу – компанією «Брокбізнес».

Також нагадаємо, що за ініціативою ЗапоріжОілГруп та SHEBEL квиток на матч фіналу Кубку став знижкою на паливо по всій мережі АЗС «ZOG». З 16 травня до 1 червня зісканувавши штрих-код квитка у оператора АЗС можна отримати одноразову знижку: мінус 3 грн на нафтопродукти та мінус 1 грн газ на кожному літрі!

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист