Співачка YATSUTA презентує пісню про «новий формат» кохання під час війни – «Очі».

Тисячі сильних та мужніх хлопців забрала на поле бою війна. Значна частина з них не встигли знайти свою любов. І сьогодні набирає нових обертів хвиля стосунків на відстані. Українці усвідомили, що не варто відкладати життя на потім і шукають свою половинку у нових реаліях. Зокрема, українські дівчата закохуються у наших військових, навіть глянувши на фото в соцмережах. Адже їхня мужність та жага в очах – здатні вкрасти серце. А про очі дівчат, спраглих до щирих почуттів, годі й говорити. Саме про це новий трек YATSUTA. 

YATSUTA: Наші дівчата бачать наших воїнів, а вони такі сильні і відважні. Не можливо в них не закохатися. Навіть, ось так, на відстані. І дійсно зароджуються справжні почуття. 

Хлопці, повертайтеся цілими та неушкодженими, з Перемогою, бо ваші дівчата вас чекають і нехай їхні очі будуть сповнені сліз тільки від щастя поруч з вами. 

Авторами пісні «Очі» стали Дмитро Сисоєв, Євгеній Запотєєв та Віталій Цимбал. Артистка в такій творчій колаборації працює не вперше. У результаті ліричний текст та романтичні закладені сенси дуже вдало поєдналися з танцювальними ритмами. Також YATSUTA до композиції вже знімає відео. 

YATSUTA: У цій моїй новій пісні багато хто зможе впізнати себе і свої почуття. Вірю, що коли закінчиться війна, – буде багато щасливих очей хлопців і дівчат, а ще буде дуже багато кохання та весіль. Очі – дзеркало душі. Їх не сховаєш і за бажання в них можна прочитати цілісіньке життя. 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист