Співачка KOLA повернулася до романтичних пісень про кохання, випустивши нову пісню «Цілуй»

27 червня популярна співачка KOLA, яка підкорює серця слухачів з перших нот своїх пісень, презентувала нову романтичну композицію «Цілуй», яка не лише зачаровує мелодією, але й проникає в саме серденько своїми сенсами.

Нова пісня оспівує найкращі аспекти безумовної любові та сповнена тих найсолодших емоцій, які виникають у закоханої людини, коли вона віддається почуттю всім своїм серцем. Романтична мелодія, створена в неповторному стилі співачки, ніби огортає слухача теплом, заповнюючи його зсередини неоціненим відчуттям затишку та найщирішого щастя.

«Моя нова пісня «Цілуй» це продовження моєї історії кохання та романтики, яку я розповідаю через музику. Дуже важливо, коли любов базується на почуттях, довірі та душевному спокою, який відчувається поряд з коханою людиною. Коли для підтвердження своїх почуттів непотрібні якісь яскраві жести, ти все розумієш та відчуваєш в поцілунках», – коментує співачка. 

«Цілуй» – це справжнє музичне втілення кохання, яке розкривається у найніжніших відтінках і переливається через кожен акорд. Легкість літнього бризу та повітряність мелодії підкреслюють чистоту та неповторність почуттів, що звучать у кожній ноті. 

Ця чарівна пісня стала доступною для прослуховування на всіх музичних платформах, готуючи землю для нових історій KOLA.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист