СПІВАЧКА JERRY HEIL ПЕРЕЇЖДЖАЄ ДО США

Генпродюсер Олі Полякової та компанії Secret Service Entertainment Agency Михайло Ясинський розповів, що співачка Jerry Heil відмовилася від продюсерських контрактів та вирішила полетіти до США.

Ясинський пригадав, як свого часу запропонував виконавиці ресурси свого агентства та співробітництво. 

"Ще 2019 року Jerry Heil їздила до рідного Василькова на маршрутці, а сьогодні у неї - рекламні контракти з великими брендами і величезна фан-база. Вона повинна пережити той успіх, який до неї прийшов, а він прийшов несподівано і дуже швидко. Одного разу я посадив її в кабінеті разом з Аланом Бадоєвим і сказав: "Якщо хочеш, ми будемо тобою займатися, весь ресурс агентства Secret Service Entertainment Agency в твоєму розпорядженні". Вона задала низку запитань про те, як буде влаштовано це співробітництво, але в підсумку відмовилася: "Я хочу сама". І це мегакруто", - прокоментував успіх співачки продюсер. 

Також Ясинський зазначив, що Jerry Heil зараз переживає дуже цікавий період свого життя: прощається зі старим і шукає себе нову. Продюсер вважає, що вона складає пісні українською по-новому, так, як ніхто в Україні цього не робив. 

Нагадаємо, що 9 квітня Jerry Heil випустила новий альбом "Особисте". У ньому вона експериментує з інтимною лірикою в стилі "melodramatic popular song", заснованої на історіях з власного досвіду. 

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист