«СПАЛАХ»: СЕРГІЙ БАБКІН ПРЕЗЕНТУВАВ ЧУТТЄВУ СПІЛЬНУ ПІСНЮ З ОЛЕНОЮ КРАВЕЦЬ

Несподівана колаборація: сьогодні Сергій Бабкін разом з актрисою «Студії« Квартал-95 »Оленою Кравець представили першу спільну пісню « Спалах». Ідея створити таку колаборації виникла у артиста під час написання пісні. Сергій вирішив привнести в неї жіночий погляд і запропонував Олені написати свою частину треку. Актриса стала автором речитативу. Таким чином в співавторстві артисти створили «Спалах», розповівши кожен про свій перший «Спалахи» почуттів між двома людьми.

«Спалах» - це моя особиста історія кохання, моє розуміння того, як вона зароджується. Це спалах, який відбувається один раз в житті. А Лена привнесла жіночий погляд в мою чоловічу історію. І мій підтримала. У всій її прозі є згода, власне розуміння того, про що я говорю. Я знав, що Олена знайома з моєю творчістю, посилом, він їй близький. Тому у мене народилася ідея запропонувати їй такий творчий експеримент. Я дуже хочу поділиться ним із слухачами!», - ділиться Сергій.

«Для мене робота з Сергієм стала і неймовірним задоволенням, подарунком долі і, в той же час, свого роду викликом, адже потрібно було постаратися, не хотілося його розчарувати ... Навіть уві сні я не могла уявити, що коли-небудь мені випаде такий шанс, така удача - попрацювати над створенням пісні разом з людиною, чия творчість і чий талант я ціную багато років. Спасибі тобі, світобудову, я щаслива! Для мене «спалах» - це спалах, осяяння, іскра, точка відліку, початок створення всього, чого не існувало до цього моменту ... Щось дуже важливе, містичне і божественне одночасно », - розповіла Олена.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист