Спагетті з томатами та креветками

Напевно, у вас є парочка улюблених рецептів спагетті з додаванням різноманітних інгрідієнтів?

Цей варіант приготування вам сподобається своєю простотою та бездоганним поєднанням інгредієнтів. Трохи креветок, зубчик часнику, маленькі чері та петрушка – просто блаженство! Вибирайте для цього страви великі креветки і найсмачніші чері.

200 г спагетті

6 великих креветок

30 мл оливкової олії

1 зубчик часнику

200 г помідорів чері

1 ст. л. бальзамічного соусу (або оцту)

петрушка, сіль, перець за смаком

Креветки очистити від панцира, залишивши для подачі хвостик. Розрізати вздовж по спинці та видалити кишківник, обсушити паперовим рушником.

Часник придавити ножем і разом із креветками швидко обсмажити на оливковій олії. Перекласти зі сковороди на тарілку. Помідори чері нарізати на половинки або четвертинки в залежності від розміру, у петрушки залишити тільки листя. Викласти помідори та петрушку в сковороду, в якій готувалися креветки, накрити кришкою та смажити 2 хвилини на сильному вогні. Додати бальзамічний соус, сіль, мелений перець та вимкнути вогонь.

 Зварити спагетті до стану аль-денте (на 2 хвилини менше, ніж зазначено на упаковці), перекласти в сковороду. Додати 2-3 ст ложки води, в якій вони варилися, перемішати і викласти зверху креветки.

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист