Sony Pictures Animation презентують нову короткометражну анімацію «Домашні монстри» від франшизи «Монстри на канікулах»

Енергійний песик графа Дракули дуже сумує за своїм господарем, поки той займається важливими справами готелю. Адже все, що потрібно пухнастому улюбленцю — постійна увага власника. Тож Дракула знаходить йому нового друга. Проте граф навіть не підозрює, який гармидер в його готелі влаштують ці два бешкетники!

«А що, якщо б наші улюблені герої мали домашніх тварин? Разом з командою ми вирішили пофантазувати, які несподівані та курйозні ситуації могли б спіткати монстрів з Готелю Трансільванія, якби у них були чотирилапі друзі розповіли Дженніфер Клуска та Дерек Драймон  режисери короткометражки «Домашні монстри».  Уявіть, що ваш золотистий ретривер на зріст наче п’яти поверхова будівля! Або ж чихуахуа дихає вогнем! Ми отримали велику кількість позитивних емоцій працюючи над створенням персонажів анімації «Домашні монстри» та намагалися зробити їх настільки ж смішними та дивакуватими, якими є герої історії «Монстри на канікулах». Сподіваємося, глядачам сподобається і вони з нетерпінням чекатимуть на повернення монстрезних тварин у новій пригоді «Монстри на канікулах: Трансформанія»!  

«Домашні монстри»  це натхненна робота від команд Sony Pictures Animation та Sony Pictures Imageworks. Ми щасливі подарувати неймовірні емоції щирого сміху мільйонам родин по всьому світу у цей непростий часадже «Монстри на канікулах»  по-справжньому сімейна історія. Для мене було честю попрацювати разом з фантастичним режисерським дуетом у складі Дженіффер та Дерека, які очолюють роботу над четвертою частиною анімації»— додає продюсер короткометражки Крістіан Роедель.

Дивіться яскраву пригоду «Монстри на канікулах: Трансформанія» вже цього літа у кіно!

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист