СолоХа кардинально змінила імідж і заспівала лірику ( прем'єра кліпу)

Прем'єра першого ліричного кліпу СолоХи: "Чого хоче жінка" - це новий формат в музиці й образі артистки. 
Всі звикли до факту, що там, де СолоХа - завжди свято, а її колоритна музика виключно танцювальна з жартівливими текстами. Сьогодні СолоХа продовжує присвячувати свою творчість жінкам, і цього разу новий хіт несе чіткий меседж: "Чого хоче жінка, того хоче Бог".

На відміну від енергійного хіта "Ваша Мати", пісня "Чого Хоче Жінка" чіпляє інші струни жіночої душі, проявляючи романтичні та тендітні почуття. 
"Бог створив жінку, щоб любити. Моя нова пісня заворожує чуттєвістю, щирістю признання, де головною лінією йде вдячність жінки Богу за кохання, яке вона просила" - коментує СолоХа.
"Ви мене такою ще не знали..." - співає СолоХа з перших рядків, і це не просто слова пісні, а інша сторона артистки, як матері, дружини і просто жінки, яка вміє кохати і вірить у Бога. Робота над піснею не закінчилась в студії звукозапису, зірка вирішила екранізувати історію кохання у кліпі, щоб українці не тільки почули знайомий голос по-новому, а й побачили її - милу, спокійну, закохану та танцюючу від щастя. Вже традиційно співачка вивчила щось нове для зйомок нового кліпу, раніше - танець на пілоні для кліпу "Василь", потім стиль танцю "тверк" для кліпу "Ваша мати", а цього разу - танець в стилі контемп. 

Новим знімальним майданчиком стало мальовниче місце поруч столиці в місцевості під назвою "Пуща водиця", з надзвичайно красивими пейзажами. СолоХа, актори та знімальна група максимально насолоджувались процесом зйомок. Цікавим фактом також є те, що у новій відео роботі у ролях закоханої пари знялись друзі СолоХи - акторка та модель Юлія Ігнатова та її чоловік Сергій Постоленко. Це надзвичайна пара закоханих людей, річниця весілля яких співпала з запланованою датою виходу кліпу.  А ще цікавішим є той факт, що їх роль повністю відображає ситуації їх спільного життя, адже пара тримає бізнес інтер'єрних рішень, а це постійні поїздки за кордон, переговори, справи, під час яких бувають стресові моменти, від яких хочеться втекти і провести час удвох. Режисером кліпу виступила Олена Шрамко, засновниця продакшну "Gulliver Cinema", а головним оператором - славнозвісний Дмитро Перетрутов, відомий своїми роботами з популярними зірками шоубізу. Романтичний образ СолоХи прикрасив одяг відомої української дизайнерки Дарії Донець.  Автором аранжування став відомий саундпродюсер, Борис Кукоба.
"Насолоджуючись ліричним звучанням пісні "Чого хоче жінка", пам'ятайте, що справжнє кохання не між людьми, а між їх душами, які створив Бог" - наголошує СолоХа. 

#СолоХа #ЧогоХочеЖінка

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист